2012.01.02. 16:02 teddike

Boldog új évet!

Címkék: okossagok boldog uj evet 2012

Már két napunk is volt arra, hogy elírjuk a dátumot, megszokásból gondolom megesett pár emberrel, de lassan fel kell dolgoznunk azt a tényt, hogy 2012-t írunk, és beköszöntött egy új év, ami reméljük jobb, boldogabb, sikeresebb lesz minden szempontból mint az előző. Többnyire mindig többet és jobbat várunk, de olykor elég lenne annyi is, hogy az előző év jobb pillanatait, történéseit mentsük át az új évre. Tanuljunk és fogadjuk el azt, ha hibáztunk és legyünk egyszerűen csak boldogok. 

Elnézést ha kicsit csöpögősre sikeredett ez a pár sor, egy új év elején talán érzékenyebbek vagyunk, olykor kicsit depressziósak is, de a lényeg, itt a lehetőség egy újrakezdéshez. Szóval, tettekre, érzésekre, gondolatokra, aktivitásra fel, boldog új évet kedves olvasók:

happy_new_year_2012.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703514077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása