2012.05.17. 19:36 teddike

A CW újoncai (2.): Arrow

Címkék: sorozat arrow the cw 2012 2013 cw upfronts 2012

Az Arrow már nagyon régóta a levegőben lógott, több alkalommal is lehetett olvasni arról, hogy a Smallville végeztével érkezni fog egy újabb "hős" a képernyőre. Akkor még a vizes fiút tesztelgették, nem jött össze, most viszont berendelést kapott a korábban említett Superman sorozatból, és a DC univerzumból ismert Arrow. A sztori kicsit Batman, kicsit minden más. A család halottnak hiszi Oliver-t, aki azonban több év után előkerül. Nem kell sok időnek eltelnie, amíg rájönnek, hogy Oliver nagyon megváltozott, és arra sem kell sokat várjunk, hogy kettős életet éljen. Ha láttunk legalább egy Batman és Spider-Man filmet és/vagy előzetest akkor már ismerjük is a felállást. A képregényből ismert karakterek szappanosított (mennyire szép szó) változatát kapjuk majd.

arrow_cw_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Warner Bros. Television (+DC Comics)

Író: Andrew Kreisberg, Greg Berlanti, Marc Guggenheim

Rendező: David Nutter (17 pilotból 16-ot berendeltek az ő rendezésével)

Szereplők: Stephen Amell, Katie Cassidy, Willa Holland, Colin Donnell, Colin Salmon, David Ramsey, Jamey Sheridan, Paul Blackthorne, Susanna Thomson

Premier: 2012 ősz - szerda 20:00

Várakozási faktor: 5/10

Előzetesünk is van, egy jelenetünk, főleg csajoknak. A CW ismét hozta a formáját, és csak ilyeneket adott, egyelőre:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr694522818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása