2012.05.17. 17:25 teddike

A CBS újoncai (5.-6.): A Szitkomok

Címkék: sorozat cbs partners 2012 2013 cbs upfronts 2012 friend me

A fantasztikus drámák után, jöjjön két szitkom is, megszokott módon, egy bejegyzésben. A PARTNERS és a FRIEND ME címekkel barátkozzunk idén, főleg előbbivel, ami már szeptemberben elindul, ráadásul nagyon kiemelt helyen, hétfő este. A HOW I MET YOUR MOTHER felvezetéssel érkező szitkom több ismerős névvel akár még érdekes is lehetne, de nem az, nekem nem az, de jönnek a részletek, ahogy eddig megszokhattátok.

A CBS újoncai (5.): Partners

Ahogy írtam, a Partners remek napra került, nagyon erős felvezetéssel, a CBS kiemelt helyére. A készítők és/vagy a színészek talán elég nagy nevek ahhoz, hogy hozzanak a konyhára, bár engem nem nagyon győztek meg, egy erősebb drámát sokkal könnyebben elképzelnék velük. Tudom, én bajom, akasszam ahova akarom. A sztori középpontjában két nagyon jó barát áll, akik nagyon régóta ismerik egymást, szinte mindent együtt csináltak, építészek mindketten, és amíg egyikőjük az összeszedett karaktert hozza, esküvő előtt/után áll, addig a másik barát sokkal szétszórtabb és nem a nőket részesíti előnyben. A lagzi persze megváltoztat sok mindent a kapcsolatukban - nagyjából ennyi a sztori, érdekes?

partners_cbs_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Warner Bros. Television

Író: David Kohan, Max Mutchnick

Rendező: James Burrows

Szereplők: David Krumholtz, Michael Urie, Sophia Bush, Brandon Routh

Premier: 2012 ősz - hétfő 20:30

Várakozási faktor: 3/10

A CBS újoncai (6.): Friend Me

Egy újabb tucat-szitkom, nem nagyon tudom egyébként jelenleg másként elképzelni. Bár a szereplők ismerősek, 10 Things I Hate About You és Superbad, de valahogy inkább csak utóbbi filmben játszó színészt, Christopher Mintz-Plasse-t tudom elképzelni szitkomban. A sztori két barátról szól ismét, akik LA-be költöznek munkájuk miatt, viszont életüket teljesen megváltoztatja a város.

friendme_cbs_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: CBS Studio

Író: Ajay Sahgal

Producer: Alan Kirschenbaum, Eric & Kim Tannenbaum

Szereplők: Christopher Mintz-Plasse, Nicholas Braun, Tim Robinson, Parvesh Cheena

Premier: 2013 midseason

Várakozási faktor: 3/10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr404522578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása