2012.05.19. 15:54 teddike

A CW újoncai (4.): The Carrie Diaries

Címkék: sorozat 2012 2013 the carrie diaries cw upfronts 2012

Az új guilty pleasure sorozat? Igaz, csak januárban érkezik, és az is tény, hogy a Sex and The City híres/hírhedt sorozatot sem néztem (csak bizonyos szituációkban, de akkor meg "kellett"), viszont erre biztosan befizetek. Mármint a pilotra, a többi más kérdés, de az eleje érdekel.Nem tudok szabadulni a tini sorozatok rajongásától. Ugorva gyorsan a történetre, a 80-as években vagyunk, amikor még Carrie középiskolás, még nem volt Samantha és a többiek, viszont voltak más barátnők, meg persze fiúk és egy hatalmas álom, hogy Manhattan a világ közepe, szóval oda kell költözni, ott kell dolgozni és hasonlók. Az előzetes egyébként ötletes, már csak Mr. Big miatt (igen, ezt még én is tudom.)

Arra lennék kíváncsi egyébként, hogy a Szex és New York című sorozaton, a négy barátnőn, rengeteg csaj nőtt fel, vajon ők most mit gondolnak erről, ha tegyük fel követik a sorozatos eseményeket? Lehet siker? Meg lehet torpedózni az ifjabbakat ezzel az előzménnyel? Melyik a jobb egyébként?  Mármint évekkel ezelőtt még lehetett arról olvasni, hogy a Gossip Girl főszereplőjének, Lilly-nek a középiskolás időszakát ismerhetjük meg, volt is egy backdoor pilot ehhez - a kérdés tehát, hogy a CW jól döntött, hogy inkább ezt az előzményt rendelte be? Januárban meglátjuk.

the_carrie_diaries_cw_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Warner Bros. Television

Író: Amy B. Harris (Gossip Girl)

Rendező: Miguel Arteta

Szereplők: AnnapSophia Robb, Stefania Owen, Ellen Wong, Katie Findlay, Chloe Bridges, Austin Butler, Brendan Dooling, Freema Agyeman, Matt Letscher

Premier: 2013 midseason - hétfőnként, a Gossip Girl helyén

Várakozási faktor: 5/10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr594525945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása