2012.05.19. 17:45 teddike

Upfronts 2012: Összefoglaló

Címkék: sorozat abc fox cbs nbc cw 2012 2013 upfronts 2012

A héten, az oldal eddigi új poszt/nap átlagához képest, lényegesen több bejegyzés született. Egy hete, szombaton már javában tombolt az #upfronts, érkeztek a legfrissebb hírek az elkaszált és berendelt sorozatokról, majd vasárnaptól az egész hivatalosabb köntösbe öltözött. Az NBC indította a hetet, ami csütörtökön, a CW prezentációjával ért véget. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a heti eseményeket, csak vázlatosan, hiszen korábban mindegyik újoncról és bejelentésről született már bejegyzés, plusz jön egy kis statisztika és az őszi premiereket is megnézhetitek, hogy egy nap milyen sorozatok kerültek egymás mellé.

A network csatornák 2012-es tervei: NBC, FOX, ABC, CBS, the CW

Az NBC újoncai: Infamous, Hannibal, Do No Harm, Chicago Fire, Revolution (drámák) The New Normal, 1600 Penn, Save Me, Animal Practice, Go On, Next Caller, Guys With Kids (multikamerás) (szitkomok)

A FOX újoncaiThe Mob Doctor, The Following (drámák) Ben And Kate, The Mindy Project, The Goodwin Games (szitkomok)

Az ABC újoncaiLast Resort, Red Widow (Penoza), Mistresses, Nashville, Zero Hour, (666) Park Avenue (drámák) How To Live With Your Parents For The Rest Of Your Life, The Neighbors, Malibu Country, The Family Tools

A CBS újoncaiElementary, Golden Boy, Vegas, Made in Jersey (drámák) Partners, Friend Me (szitkomok) The Job (reality)

A CW újoncaiEmily Owens, MD, Arrow, Beauty and The Beast, The Carrie Diaries, Cult

Egy kis statisztika, 38 újonc sorozatot rendeltek be biztosan, van még 3, ami továbbra is megbeszélés alatt áll, így jöhet meg a The Selection (CW), a Guilty (FOX) és Gotham (ABC) is. Valamint az NBC biztosra mondta a Blackbeard sorozatot, amit majd most kezdenek el fogatni, viszont pilot nélkül rögtön 10 részre berendelték, illetve a Mockingbird Lane sincs elfelejtve, a pilot hamarosan elkészül, utána fognak dönteni a sorsáról. Visszatérve a számokra, 22 dráma indul majd el a következő évadban, és bár többször hangoztattam, hogy rengeteg szitkom készült, főleg az NBC miatt érezhetjük azt, hogy túlkínálat van a piacon, ők rögtön héttel indulnak versenybe.

(Egy kis magyarázat: a csatornák nevére kattintva, a prezentációk és a sorozatok érhetőek el, érdemes olvasgatni. Az újoncoknál kiemelten, a csatorna legjobban várt sorozatai (dráma + szitkom).)

Elkészítettem egy listát arról is, hogy a nagyobb és kisebb stúdiók (gyártók) milyen sorozatot hoznak majd nekünk. Ami első körben kiderült, hogy az egyelőre legjobban hype-olt újoncok a Warner-tól érkeznek, míg a FOX nem gyártott olyan pilotot, amit berendeltek volna (drámákra gondolok). Nézzétek csak:

Warner: Cult, The Carrie Diaries, 666 Park Avenue, Arrow, Golden Boy, Following, Revolution (drámák) Partners (szitkom)

Sony: Made in Jersey, The Last Resort, The Mob Doctor (drámák) Save Me (szitkom)

CBS Studios: Emily Owens MD, Vegas, Beauty and The Beast, Elementary (drámák) Friend Me (szitkom)

NBC Universal: Chicago Fire, Do No Harm, Infamous (drámák) The Mindy Project, Go On, Animal Practice, Guys With The Kids (szitkomok)

FOX: How To Live With Your Parents, Ben and Kate, The Goodwin Games, New Normal, 1600 Penn (szitkomok)

ABC Studios (Disney): Red Widow, Zero Hour, Mistresses, Nashville (drámák) The Neighbors, Family Tools, Malibu Country (szitkomok)

Lionsgate: Next Caller

Gaoumont: Hannibal

A Top 5, a legjobban várt sorozatok listája, négy dráma és egy szitkom: The Last Resort (ABC), Revolution (NBC), The Following (FOX), Cult (CW) + How To Live With Your Parents (ABC). Illetve kiemelt figyelem követi majd az Elementary (CBS), Hannibal (NBC) és Arrow (CW) jövőjét. Ha valakinek hiányozna a Vegas (CBS) ebből a listából, továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nagyon óvatosan és visszafogottan próbálom kezelni az érkezését.

Jöjjön a teljes program, az új és visszatérő sorozatok ezeken a napokon kerülnek majd a képernyőre:

fall_2012_monday.jpg

fall_2012_tuesday.jpg

fall_2012_wednesday.jpg

fall_2012_thursday.jpg

fall_2012_friday.jpg

fall_2012_sunday.jpg

Szinte mindegyik nap ki lehetne emelni egy nagyobb párharcot, a kedvenceimet leírom: hétfőn Hawai Five-0 vs. Castle vs. Revolution; szerdán az Arrow és a Supernatural érkezése kavarhat be esetleg, valamint utolsó órában, Nashville vs. Chicago Fire vs. CSI. Csütörtökön az első óra: The Last Resort vs. minden más. Pénteken a Touch szereplése, vasárnap pedig az ABC új felépítése a többiekkel szemben.

A végén még annyit, hogy köszönöm mindenkinek a heti figyelmet, követést, olvasást itt és twitteren is. Szép hetet zárhatunk a sorozatok világában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr614526053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása