2013.07.21. 19:03 teddike

San Diego Comic Con - Superman és Batman egy filmben!

Címkék: film superman batman the dark knight 2015 bruce wayne man of steel clark kent

A jövőben hivatkozzunk a napokban zajló eseményre csak annyival, hogy #sdcc, így talán könnyebb lesz leírni és nem lesznek ennyire hosszúak a címek. Valamint gyorsan tegyük hozzá azt is, hogy minden #geek és #nerd valamint #sorozat és #film-rajongó álma, hogy majd egyszer kijusson erre a rendezvényre. Hogy miért? A rengeteg előadás, panel és sztár mellett, jelen esetben mondjuk csak azért, mert itt jelentették be, köszi Warner, hogy mit terveznek a következő pár évre: 2015 - Man of Steel 2, 2016 - Flash Movie, 2017 - Justice League

A bejelentésnek köszönhetően felrobbant a #twitter - szombat este ez azért elég ritka esemény, ha csak éppen nem #twittertali volt/van, de mivel a héten pont péntekre esett ez az esemény, Zack Snyderék nyugodtan bejelenthették a folytatást. Miért beszélek folytatásról és nem külön filmről? A válasz egyszerű, a Man of Steel második részében kap majd helyet  Batman is. Nagyon fura, és teljesen egyszerűnek hat leírni most ezt a mondatot, pedig éveket kellett arra várnunk, hogy ez a film összejöjjön. Amíg a Marvel fiúk már javában csapkodják egymást évek óta, addig a DC még "csak" most ébredezik, és tényleg. A Man of Steel idei premierjével, amit be kell vallanom még nem láttam, elindult valami, és remélhetőleg 2015-ben fog igazán nagyot ütni.

clarkbruce2015.jpg

Kis kitérő, miért nem néztem még meg? Nos, felültem a hype-vonatra, ami negatív irányba vitt el, sok volt a fanyalgó, a rossz kritika, elment a kedvem, röviden. Biztosan megnézem, de ahogy egy nagyon jó barátom mondta, "ha egy Batman filmről lenne szó, simán beülnék veled megnézni, de ezért nem vagyok hajlandó még egy jegyet fizetni" - ugye érezni a kritikát ebben a mondatban? Szóval, Man of Steel, Zack Snyder és David Goyer, rajtatok a világ szeme, sőt még mindenki másé is aki kívülről néz most minket, titeket - ha ezt elbasszátok 2015-ben egy egész világ fog megutálni titeket.

Beszéljünk kicsit a konkrétumokról, előbb leírtam, hogy ki rendezi, azt is elárultam, hogy ki írja majd a forgatókönyvet, és mivel folytatás, elég egyértelmű, hogy Henry Cavill is visszatér. És most jön a nagy kérdés, ugye? Ki lesz Batman, illetve a Dark Knight? Bale korábban azt mondta, hogy ő már biztosan nem jön vissza, igaz a Justice League-re korábban igent mondott, szóval? Meglátjuk, mindenesetre nagyon durva évünk lesz 2015-ben. Clark, Bruce, várunk titeket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr825417572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.22. 10:31:16

még én se láttam az új supi filmet, valahogy nem mozgatott meg eddig. :S
süti beállítások módosítása