2013.07.21. 20:48 teddike

SDCC: The X-Files

Címkék: sorozat crisis californication x-files sdcc

Húsz éve kezdődött, 9 évadot élt meg, több mint 200 részt láthattunk, kaptunk filmeket, és azt kell mondjuk, hogy a 90-es évek egyik meghatározó drámája volt. Vagy inkább science fiction, thriller, mystery, horror? Ezek mind, a dráma ide nem elég, sőt, egyenesen kevés, a címben is szereplő, X-Files bizony megadott nekünk mindent, amit akkor én pl. még nem tudtam értékelni, ma viszont örömkönnyeket hullajtanék ha egy ilyen sorozat újra feltűnne a palettán.

A készítők és a főszereplők voltak annyira "rendesek" (írjuk csak így), hogy az #sdcc alkalmával egy asztalhoz ültek és elbeszélgettek kicsit a rajongókkal. Durva látni egyébként, hogy még mindig vannak, de ez most más kérdés. David Duchovny és Gillian Anderson ismét összejöttek, hogy Fox Mulder-ként és Dana Scully-ként szórakoztassák a közönséget. Igaz, azóta már több, teljesen más szerepekben láthattuk őket. Nagyon sokan vannak/vagytok, akik a két előbb felsorolt karaktert talán nem ismeritek. David már inkább Hank Moody-ként jöhet szóba, Gillian pedig több BBC drámában vállalt szerepet, ráadásul remek alakításokat nyújtva. A The Fall sikere után, a Hannibal-ban mellékszereplőként is feltűnő színésznő 2014-ben újra lehetőséget kap egy network csatornán, hogy főszereplőként bizonyítson. A Crisis nem lesz könnyű helyzetben, de szurkolunk neki, megérdemelne egy nagyon jó szerepet, mint ahogy Hannibal mellé is visszavárjuk.

Visszatérve kicsit az aktákhoz és a múlthoz, a két főszereplő semmit sem változott:

david_gillian_xfiles.png

Na jó, egy kicsit öregedtek, de örüljünk annak, hogy ennyi év után is a képernyőn láthatjuk őket.

(A képre ér kattintani.)

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr305417700

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.22. 11:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EvilHedgehog 2013.07.22. 08:53:48

"X-Files bizony megadott nekünk mindent, amit akkor én pl. még nem tudtam értékelni, ma viszont örömkönnyeket hullajtanék ha egy ilyen sorozat újra feltűnne a palettán."

So true...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.22. 10:56:18

hank moody és hannibal pszichiátere nem semmi csapat. :):)

Llew 2013.07.22. 13:09:30

Jó volt, izgi volt, szerettük. Egyszer ezt is újra kéne nézni.
Jók a CC-s képek. Látszik, hogy ők is jól szórakoztak, nem az a kínos kötelező vigyor van az arcukon mint sok képen.
Az meg, hogy nem változtak nem igaz. Anderson sokkal jobb nő most, mint fiatalon volt. Ideje lenne elkezdenem a hetek óta húzott The Fall darát.
Duchovny meg sármosabb lett. Mondjuk ez biztos Hank hatása.

JewRivers 2013.07.22. 13:29:06

Ez a dögös vörös... még most is, micsoda keblekkel!

narmer 2013.07.22. 22:16:32

Hát lehet szeretni őket, még ennyi év után is.
süti beállítások módosítása