2015.02.18. 21:51 teddike

Amazon: Örülünk, Vincent?

Címkék: sorozat the man in the high castle

Az Amazon, második legjobb barátunk a Netflix után, ma jelentette be, hogy teljes évadot kérnek az egyik legjobban sikerült sorozat tervükből, a The Man in the High Castle-ből. Pár hete már írtam erről, akkor még csak dicsérni tudtam az első részt, most viszont már hivatalosan is 2015 legjobban várt sorozatává lépett elő. Mondom ezt azért, teljes nyugalommal, mert jövő héten elindul a House of Cards, mire az összes részt sikerül megnézni, itt lesz a Game of Thrones és a Power. Szóval, van miért az év végét is várni most már, ha sorozatokról van szó.

A berendelés egyébként nem csak a The Man in the High Castle-ről szólt, a Mad Dogs, The New Yorker Presents valamint két gyerekeknek szánt széria is zöld lámpát kapott. A premierek, a legtöbb oldalon, ahogy fentebb is írtam, 2015 végéről vagy a következő év elejéről szólnak. Természetesen folyamatosan nyomon követjük Ridley Scott vigyázó szemei által készülő sorozatot és írunk róla amint van valami nagyobb hír. Az biztos, hogy egy hónappal a pilot bemutatása után ez nagyon sok rajongónak a nap, hét, hónap híre is lehetne akár. 

Bár nagy volt a hype a Philip K. Dick könyve alapján készült széria körül, nem gondoltam volna, hogy teljes évados berendelést fog kapni. A téma valamint az esetleges, általam gondolt, magasabb gyártási költségek miatt inkább elálltam volna a folytatástól. Nem tűnik még az Amazon szempontjából sem egy "safe choice"-nak, de pont ezért örülök neki sokkal jobban. Jöhet a Japán és a Német birodalom által feldarabolt amerikai területek története egy olyan alternatív világban amit élmény nézni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr207187309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása