2015.03.31. 22:12 teddike

Doctor Who - Game of Thrones crossover jöhet?

Címkék: sorozat doctor who game of thrones

Nem biztos, hogy ez lenne a világ legelvetemültebb gondolata, de ne ugráljunk azért addig féllábon amíg ez bekövetkezik. Mondjuk április elsejei tréfának talán még elmenne, ha a legszarabb poén díjára hajtanánk. De mielőtt még jobban elsüllyedek a GoT és Doctor Who hasonlatokban, gyorsan tisztázzuk, ez a bejegyzés két célt szolgál. Egyrészt, Maise Williams, mindenki kedvenc kardforgatója (nem mellesleg április 15-én lesz 18 éves), szerepet kapott a Doctor Who-ban, aminek pont ennyire örült:

maise_williams_doctorwho.png

Másrészt egy mondat erejéig jegyezzük meg, hogy pörögnek a számlálók, hamarosan, egészen pontosan, április 12-én indul az ötödik évad. Maise casting szerepe pont jó alaklom volt arra, hogy ezt az egy mondatot ismét felvéssen a képernyőre. Szóval, két hét múlva ilyenkor már túl leszünk az első részen. A maradék idő pedig pont elég arra, hogy felhozzátok magatokat esetleg újra megnézzétek az utolsó évadot. Vagy?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr247325042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása