2015.05.17. 16:21 teddike

L.A. Screenings 2015 - Így kezdődött

Címkék: sorozat film upfronts 2015 lascreenings

Három csatorna után, ne felejtettem el, hogy ott van még a CBS valamint a the CW is, de ezekről a csatornákról illetve újoncokról majd csak jövő héten fogok tudni beszélni, legkorábban. Az ok a kis szünetnek az upfronts gondolatok prezentálásra, hogy a héten elindult az #LAScreenings, amin van szerencsém kint lenni. 

Eddig egy helyen, egy stúdiót látogattunk meg:

s0ny.jpg

A megtekintett újoncok pedig: The Player, Dr. Kent, Blunt Talk, Mad Dogs

A Mad Dogs, Amazon által berendelt sorozat, idén a pilot került csak fel, ami alapján eldöntötték a teljes évados berendelést. 2016 elején várható a teljes évados premier. A Dr. Ken az ABC által berendelt, multikamerás szitkom újonc. Péntek este lesz majd látható, és Community-ből vagy Hangoverből is ismert főszereplője lévén biztosan sokan felfigyelnek majd rá. A The Player elég nagy dobásnak számít, Wesley Snipes visszatérése is egyben a képernyőre, valamint sok akcióval, sokak kedvence lehet. Az NBC hozza majd, csütörtök esténként, a Heroes Reborn és The Blacklist után. 

Nagyon erős felvezetést kap tehát, de egy nagyon kompetitív napra és idősávban kerül, ahol nagyon nehéz lesz a hírdetők számára fontos, 18 és 49 közötti korosztály kegyeiért harcolni. Az ABC Grey's, Scandal valamint How To Get Away With Murder hármasa mellett, ott lesz a The Big Bang Theory is, amik vehetnek el nézettséget nem csak a sorozattól konkrétan, hanem annak felvezetésétől is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr937467472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása