2015.05.25. 19:18 teddike

Upfronts 2015: A CBS újoncai

Címkék: cbs upfronts 2015

A CBS-ről írt, hosszabb összefoglalót itt találhatjátok, csak egy kattintásra van tőletek.A visszatérő sorozatokról nem nagyon érdemes fecsegnünk, szokásos CBS felhozatal, a schedule-ről és az újoncok címéről már korábban írtam, az újoncok pedig egyébként is sokkal izgalmasabbak, mint a teljes meglévő lineup, egy cím kivételével persze. A legjobban várt CBS csomag így néz ki tehát.

1. Supergirl

Gyártó: Warner

Premier: 2015 ősz - hétfő 20:00 (novembertől)

Készítő/Producer/Rendező: Greg Berlatni, Glen Winter, Allison Adler, Geoff Johns

Főszereplők: Melissa Benoist, Calista Flockhart, David Harewood, Laura Benanti

Várakozási faktor: 7/10

Kicsit nehéz úgy pontozni, hogy már látta az ember az aktuális részt - mostanában volt az LA Screenings, de sajnos a pilot egyébként is felkerült már pár helyre - de így legalább lehet várni a folytatást. Mert, bár nem volt a legmeggyőzőbb a kezdés, arra azért jó volt, hogy a főszereplő elnyerje a tetszésemet. Kicsit gagyi és/vagy bugyuta, ettől még fogyasztható, nézhető. Melissa nagyon jó választás volt, mint ahogy Calista Flockhart is. A megvalósításról később, az eredettörténetek meg jöhetnek minden mennyiségben. A hétfő esti premiertől sokat vár a CBS, annak ellenére, hogy a Warner nem túl boldog a két DC sorozat egymásnak eresztésétől. Novembertől jön a folytatás, kép pedig a reptéri wifi gyorsaságának köszönhetően egyelőre elmarad.

2. Limitless

Gyártó: CBS

Premier: 2015 ősz - kedd 22:00

Készítő/Producer/Rendező: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Craig Sweeny, Marc Webb

Főszereplők: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper

Várakozási faktor: 5/10

A teljes Supergirl bekezdést át tudnám másolni ide. Az évad egyik nagy meglepetése lehet, ráadásul nagyon jó felvezetéssel, nagyon sok nézőhöz eljut majd. A kérdés csak az, hogy mennyire tudják majd a fiatalokat is behozni a harmadik órára egy NCIS napon. A főszereplő remek választás lett, ott a Bradley Cooper szerepeltetésének a lehetősége, ami biztos, hogy nagyon sokakat megmozgat majd. Az akciók ígéretesek és alapvetően minden megvan benne, hogy jó network sorozat legyen belőle. A sztoriról elég annyit, hogy a hasonló címmel, évekkel ezelőtt megjelent film forgatása. A gyógyszer (drog) bár bevonásra került, vannak még akik használják. A film nem volt egy nagy durranás, de tartom, hogy kellemes meglepetés lehet az évadban.

3. Rush Hour

Gyártó: Warner

Premier: 2016 Midseason

Készítő/Producer/Rendező: Bill Lawrence, Blake McCormick, Jon Turteltaub

Főszereplők: Jon Foo, Aimee Garcia, Justin Hires, Page Kennedy, Wendie Malick, Jessika Van, 

Várakozási faktor: 6/10

A hasonló címmel készült film feldolgozása, új főszereplőkkel, hasonló alapokkal és sztorival. Egy újabb body-cop dráma próbálkozás, meglátjuk milyen sikerrel. Csak jövőre érkezik majd, a premier napjától is sok minden függ majd az újonc életét illetően. Az előzetesek alapján jó szórakozás lehet azoknak akik szeretik az ilyen jellegű szériákat. A főszereplők jók, megvalósítás is jobb mint közepes. Várjuk!

Drámák - 4. és 5. - Amik eddig kimaradtak

Code Black (ABC), Criminal Minds Beyond Borders (ABC)

A bevezetésben utaltam egy kakukktojásra, kitaláltátok, a Criminal Minds spinoff az. Értem a próbálkozást és elképzelhetően jól is fog majd menni, bár ennek ellentmond, hogy az első CM próbálkozás 13 részt élt meg. Mindenesetre, midseason-ban jön majd a premier. A Code Black pedig egy újabb orvosos próbálkozás, nem nekem (sajnos).

Szitkom (Komédia): 1. és 2.- Avagy miért (ne) nézzünk 30 perces sorozatokat!

Life in Pieces (FOX), Angel from Hell (CBS)

Nem ez a két szitkom lesz majd, ami miatt ledobom egy korábban elkezdett de mostanra elfáradt sorozatomat. A Life ráadásul egy nagyon erős felvezetést kapott, egész évadban marad a The Big Bang Theory mellett. Az Angel pedig, novembertől jön majd csütörtök estére a második órában, olyan sorozatok ellen, mint a Scandal vagy The Blacklist. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr637490632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása