2006.12.14. 10:36 teddike

Közeledik a vége!

Címkék: rtlklub tv2 viasat3 topmodell karsai zita nagy reka megatanc

Na nem a vilag vege kozeledik, egyszeruen csak a heten fog veget erni, tobb csatorna sokat reklamozott musora! Szeptember ota folyamatosan nyomjak a promokat, minden heten lattunk beloluk reszeket, es most megkonnyebbulve talan, de kimondhatjuk, hogy lassan befejezik oket.

Az rtlklub mondhato a legsikeresebbnek, hiszen a celebek tanctudasat, vagy pont annak hianyat, rengetegen kovettek figyelemmel! Stohl Andris, mint James Bond magyar hangja, ismet sikeres produkcioban utotte fel a fejet! Es bar hianyzik a valo vilagos, "lezarom a szavazast" kezmozdulat, megis nagyon sokan szerettek, es neztek a musort! En egy reszt sem lattam belole, eppen ezert sem fikazni, sem dicserni nem szeretnem! Maradok a magyar atlag, aki azt mondja, igen ez jo, szombat este ezt kell nezni...minden musor kozel 2millio nezettsege a csatornat is meggyozte, hogy ilyen musort kell csinalni! Szemelyesen nekem Sudi Iringo tetszik, eppen ezert, ha mar bennt vannak a dontoben, nekik fogok szurkolni! Viszont Csonka Andris leverese ugy is lehetetlen. Egy szo mint szaz, szombat este utolso "laz", megtudjuk ki a legjobban tancolo celeb...vegre vege!

A tv2 hasonlo musoro, kicsit mas teszta, megszoktuk a megasztart, aztan bejelentettek, hogy vege, nem lesz tobb, majd jott ez a tancos moka! Szerintem nagyon jo otlet, tehetsegkutato verseny, a legjobbakat probaljak kivalasztani, a legjobbakat, vagyis a leguniverzalisabbakat, akik az elet legtobb teruleten megalljak a helyuket! A musor maga nem volt sikeres, legalabbis nem annyira, mint amennyit vartak tole, de hat a tv2 nel megszokhattuk, hogy nem eppen a legsikeresebb musorok kerulnek kepernyore! A szombatrol pentekre atmozgatott tancos show, jol mutatja, hogy talalni kellett egy olyan idopontot, amikor az emberek nezik egyaltalan! Penteken kozeledik a musor vege, Wanda es Csanad kozott fog eldolni, hogy ki utazik, ki mehet tanulni. Nos azt hiszem, itt nem kell valasztanom, akarki is nyeri meg, szerintem csak jol jarunk vele, hiszen ket, nagyon tehetseges fiatalrol van szo.

Es itt a viasat3 "legjobban" promozott musora! Mondanom sem kell, hogy a BL mellett, errol a musorrol lehetett a legtobb plakatot latni, ami azt hiszem, sok minden elarul! Arpa Attila produceri munkajat, azt hiszem csak dicserni lehet, mert a lehetseges legjobbat hozta ki ebbol a musorbol! A lenyeg, hogy 13 fiatal lany kozul kerul ki, az az egy, aki topmodell lesz! Na ez igy hulyen hangzik szerintem, de valahol ez a lenyeg! A valogatasrol, es a bekerult lanyokrol nem szeretnek semmit sem mondani, hiszen, mindenki sajat izlese szerint eldontheti, hogy ez most jo, vagy nem! Korabban mar irtam errol, meg arrol is, hogy mennyire nem ertek ezzel egyet...de hat ez csak az en velemenyem! Visszaterve a musorra, igen, nem lett a legnezettebb musor, ezt is mozgatni kellett, hiszen gyozike savban teljesen eselytelen. Viszont 10tol mar jol teljesitett, es most, hogy meglegyintette a botrany szele a musort, Vamos Vikit kirugtak, igy a hetfoi adast, mar ketszer annyian lattak, mint eddig barmelyiket....jo taktika...tv2nek is bejott, a viasatnak is...

Hetfon viszont, kiderul ki lesz az a 3 lany, aki bejut a dontobe, es egy elo 90 perces musor keretein belul, kiderul ki lesz mo. topmodellje 2006ban!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr43139790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása