2007.01.05. 21:01 teddike

Reménytelen a helyzet...szerintem

Címkék: okossagok

Minden csapbol az folyik, aminek szerintem senki sem orul! Minden oldal csak azzal foglalkozik, hogy mivel/mennyivel novekszik majd a kulonbozo szolgaltatasok arai! A heten megjott az elso futes szamla, mint tudjuk decemberbe sem kellett sokat futeni, es persze benne volt a januari elofizetoi dij is! Mivel sajnalatunkra bazzeg, kozpontisok vagyunk, igy telen mindent az allambacsinak fogunk fizetni szinte! Szval meleg ide, emelesek oda, 17ezer Ft a szamla.....szep mi....en is meglepodtem rajta, kivancsi vagyok ez a tel hol fogja megallitani a dolgokat!

Aztan a masik kedvenc temam, diak leven, hogy mennyit fogok fizetni a kurva utazasert, de hat errol meg semmit, vagy legalabbis nem sokat lehet tudni! Azt persze igen, hogy februar1tol emelkednek az arak, de azt nem tudjuk, hogy 67,5 % rol mikor fog 50% ra lemenni a kedvezmeny! Szamomra meg nem vilagos, hogy a helyi berletek eseten hogyan fog ez valtozni!

Kiabrandito, hogy mennyi penz fog kimenni a kezeink kozul...es a fizetesek persze kurvara nem nonek ezzel egy szinten! Na, sirankozast befejezve, azt hiszem, igy januar elejen tenyleg elmondhatjuk, hogy nehez helyzetben vagyunk/leszunk!

Egyebkent, gondolom azt is olvastatok, hogy nagyon valoszinusitheto, hogy lassan a kozepiskolasok is fizetni fognak a suliert! Uberfasza mondanom sem kell, nem tudok neki orulni, igaz, nincs gyerekem, de az viszont elszomorit, hogy egyre tobb penz kell ahhoz, hogy az ember belekezdjen valamibe...pl. csalad....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr13139809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása