2007.01.30. 16:22 teddike

Karsai Zita

Címkék: karsai zita

Verhetem meg a nyalam ma is kicsit?! Tudjatok tokre szenvedtem megatanc alatt, hogy ez a kurva, mi a faszt csinal a kepernyon! Majd aztan annyira tudtam orulni, hogy kiesett!

Gonosz vagyok, es utalom a kurvakat! Vagy legalabbis dontsuk el, hogy akkor most hova kell sorolni oket?! Tekintsuk botlasnak dolgokat, es oruljunk annak, hogy milyen jol mutat a kepernyon, vagy mondjuk a maxim cimlapjan?! Ne haragudjatok, de ezt nemtudom megtenni, egyszeruen ranezek, es azt latom, hogy nyujtozik valahol, es latszik mindene! Es ennek koszonhetoen vele van tele a sajto!

Rengeteg kerdesem lenne a tv2 vezetojehez! Miert jo nekik, hogy Karsai Zita, miutan levetkozott, nem nyerte meg a versenyt, bevalogatjak egy musorba? Ennyire nincs magyar celeb, vagy ennyire nincs magyar celeb, aki igent mondana a tv2nek? Miert kell ezutan meg Szulakhoz is berakni, es elmondatni vele, hogy mennyire volt nehez neki?

Hat komolyan mondom, a ... sem erdekli, hogy mi a fasz volt/van/lesz vele?! Vagy egyszeruen azert, mert ennyire mely erzelmeket valt ki az emberekbol, majd nezni es szavazni fognak ra?! En biztos nem szavazok ra, mint ahogy senkire sem! Nem fogok ott ulni a tv2 elott, mert biztos lesz mas, amit nezhetek. Ennyire sok zita rajongo van ebbe a kurva orszagba, hogy megeri musort raepiteni?

Ezeket en nagyon nem hiszem! Csak arra tudok gondolni, hogy egyszeruen mar nincs kin csamcsomgni, mert mar lassan minden leragott csont, es tobbnyire mindenki, akin lehetne nyaladzani, az az rtlnel van! Erre kapunk a tv2 tol egy szepnek egyaltalan nem mondhato not...es ot kellene nezni...koszonom, nem kerek belole!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr783139838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiss Zoltán · http://mycelebs.extra.hu/index.php?dir_id=03-karsai_zita 2007.02.10. 03:30:01

Ezt jól megmondtad :D Jót röhögtem... Picit volt csak indulatos :P

Ismeretlen_37501 2007.02.10. 18:21:12

indulatos? inkabb oszinte! ;)
süti beállítások módosítása