2007.04.10. 14:00 teddike

Bob & Gokart

Címkék: okossagok

Megint kicsit csaladiasra veszem a figurat, es irok par sort arrol, hogy mi is tortent ebben a par napban, vagy mondjuk ugy, hogy mi tortent velunk hetfon. Igen, ez az a nap, amikor kedves orszagunk minden egyes lakoja kirandulni indul. Dugok mindenhol, nem lehet haladni semerre.

DE! Szval, mi is elindultunk, de a szerencsenek koszonhetoen, vagy nem tudom, konnyen eljutottunk oda, ahova szerettunk volna, es idoben erkeztunk ahhoz, hogy ne alljunk sorba orakig. Matra-bob, ez volt az egyik kiszemelt helyszin, ahol szorakoztunk eleg sokat, majd masik okossag, gokart, amibol szinten kijutott nekunk, oda is idoben erkeztunk, eppen ezert nem kellet sokat sorba allni, es meg elvezni is tudtuk a palyat! Tovabb mogott par amator felvetel, amit fenykepezovel csinaltam, nekunk jo elmeny, remelem tetszeni fog meg par embernek.

Ket bob os video utan, itt egy gokart os is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr573143652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása