2007.04.16. 21:01 teddike

A helyzet

Címkék: tv sorozat tv2

Uj het, uj reszek, uj sorozatok, es sorolhatnam. Nem nagyon lehet kifogyni a sorozatokbol, es persze nem is tudnank mar lassan elni nelkule. A heten kerult bemutatasra, illetve a hetvegen, a Painkiller Jane, es a Drive cimu, ami egyenlore itt pihen a gepem, kritikat mar olvastam rola, mondhatni vegyes erzesek, mindenki dontse el maganak, hogy tetszik e nekik, vagy sem.

Kicsit pangas van most nalam sorozatugyileg, vagy legalabbis keves olyan van, amirol oldalakat tudnek irni, de par okossagot kiemelek azert.

A legfontosabb, egy het mulva ilyenkor, jon a Heroes kovetkezo resze, folytatodik vegre, es nem kell tovabb varnunk. Innentol szunet nelkul fogjak leadni a kovetkezo ot illetve hat reszt.

A kovetkezo par sor kozeppontjaban legyen a Lost. Par egymast esemenyekben koveto resz kovetkezik, vagy legalabbis annak kene jonnie szerintem. A Juliett fele beepules, es az egesz szineszkedes, mint ahogy azt Ben el beszeltek, ket hetig fog tartani. Mindenkeppen megjegyzendo, hogy Jack picit naiv, es a korabban mindentol tarto "leader" most maskepp all a dolgokhoz. Nagyon varom mar a Desmond os es a Ben fele flashback et. Persze a szigetrol, hiszen mindennek a kozeppontjaban az all. Meg van par resz, es vege a harmadik evadnak is, viszont ne remeljuk, hogy sok kerdesre valaszt kapunk, hiszen jon a negyedik evad. Azt viszont most szeretnem kozolni, hogy le a kalappal a harmadik evad elott, hiszen ez a legjobb eddig. Imadom! Igy egyszeruen.

House, hiszen azt is nezni kell. Harmadik evad, es lassan kozelitunk itt is a vegehez, egyik legnezettebb sorozat, a folytatas biztosra veheto. Minden resz uj tortenet, keves olyan elem van, ami foytatodik vagy elojon. House es Cuddy fele vibralas azt hiszem ki fog teljesedni lassan, legalabbis szerintem jo lenne.

Szuletett felesegek bukta? Persze errol korai lenne meg beszelni, az viszont biztos, hogy ennyire alacsony nezettsege meg nem volt egy resznek sem. A problema, ha egyaltalan lehet errol beszelni, majd most fog eldolni. Meglep, hiszen a legnezettebb sorozat volt, majd a grace klinika leturta, most viszont ugy nez ki sokkal tobbet veszitett, mint eddig barmikor. Ettol meg persze nezni kell, meg nezni is fogom , csak "elgondolkodtato".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953139921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása