2007.05.03. 18:19 teddike

Heroes - 5 years gone

Címkék: sorozat heroes 2006 2007

Kicsit megkesve ugyan, de behoztam magam en is sorozatok teren. Kezdjuk a heroes al, hiszen ennek az esemenyei izgatnak a legjobban. Na jo, azert van meg par sori, amire kivancsi vagyok, de ez a peter - sylar harc, na meg persze hiro es clairemaci sorsa erdekel. Tovabbra is hangsulyozom, spoiler - veszely. Aki meg nem latta a 20ik reszt, ne olvasson tovabb, vagy csak sajat felelossegere.
Az alternativ jovoben jatszodik ez a resz. A hosok tobbsoge, a fo karakterek elnek. 5 ev telt el a robbanas ota, Hiro azota probalja megtalalni azt a pillanatot, amikor valtoztatni tud a dolgokon, es kereses kozben bukkan fel a multbol Hiro es Ando. Aki latta, tudja mirol beszelek. Hirot uldozik, terroristanak tartjak, Nathan az elnok, Suresh pedig neki dolgozik, es probaljak megtalalni azt a szert, amivel korlatozni lehetne a kepessegeket, majd mar azon gondolkoznak, hogy elkezdjek irtani azokat, akik kulonlegesek. Parkman, mint Nathan jobb keze, kutatja fel az ilyen emberekeket, esetunkben Hirot.
Az oldalak erdekesek, kezdem a vegerol, hogy tudjuk mirol is van szo. A robbanas soran Peter robbant fel, de Nathan azt hitette el az emberekkel, hogy Sylar volt az. Igy mindenki, Hiro is azt hiszi Sylart kell megallitani. Aki a robbanas utan megolhette Nathant, es a korabban mar kivegzett alakvalto hos segitsegevel, felvette Nathan alakjat. Erre egyedul Peter jon ra a vegen, akinek egy hatalmas seb van az arcan, amit nem tudni honnan szerzett, valoszinunek tartom, hogy Hiro tol. O jelenleg Nikikel jar, mivel D.L. t Sylar megolte. Tovabba vegzett Sylar a robbanos emberrel is.
Hu sok dolog van itt, es igazabol el lehet lassan veszni a reszletekben. Az a lenyeg, hogy ez csak egy alternativ jovo, vagy jelen. Ehhez kepest Hironak a resz vegen sikerult visszamennie az idoben, meg a robban ele, es majd innen folytatodik a dolog. A robbanas utan sok minden megvaltozott, es legkevesbe sem arra gondolok, hogy sok mindent kell ujraepiteni. Rengeteg ember halt meg...
A kialakult jo vagy rossz oldal viszont erdekes. Sylar ugye eleve a rossz oldalon van, Calire t is megoli a reszbe, azt allitva, hogy mar regota vagyott arra, hogy vegezzen vele. Parkman atallasa is erdekes, illetve Benett tovabbra is a ket oldal kozott lovagol. Niki a jo oldalon van, Peter is, Hiro is. Ezek annyira nem meglepetesek.
Ami viszont erdekes, a jelenlegi 20 reszt latva, illetve azt, hogy Hiro visszament az idoben, es Peter nek elmondta a dolgokat, tehat Claire megmentesen kivul semmi nem valtozott. Benett papa tudta csak, hogy a lanya el. Itt valami nagy turpissag lesz az evad vegen, abban is biztos vagyok.
A 20 ik resz viszont egyertelmuen vitte a primet, nagyon jo resz volt, es meg sok ilyet a keszitoktol. Nem volt benne sok akcio, es a peter sylar fight megint kimaradt, gondolom azert, nyilvan azert, mert nem sok penz van a sorozatra, vagy legalabbis adott keretbol kell finanszirozzak a reszeket. Meg harom het, es vege a sorozatnak. Lassan, de biztosan, remelhetoleg, msot mar jonnek majd a valaszok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr963139936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_75167 2007.07.23. 17:55:22

Látom te is arra figyeltél fel a Hősök első évad utolsó részeivel kapcsolatban, hogy ki melyik oldalra áll. Szerintem ebben az öt év múlva részben Matt és Mohinder csak azért állt a "rossz" oldalra, mert ők Nathanben bíztak, és ezért azt csinálták amit Sylar mondott nekik. Igazából a következő részekben az is kiderül, hogy valójában nem is Sylar a "főgonosz", hanem Linderman meg az ő emberei, mert végülis ők akarták felrobbantani New Yorkot. Az első évad is arról szól hogy mentik meg New Yorkot Linderman tervezettt robbantásától. Sylar inkább amolyen mellékszereplő. Az ezutáni részben is látszik, amikor Sylar megtudja hogy lehet hogy ő okozza a robbanást, meggondolja magát, segítséget kér Sureshtól, majd hazamegy, és vissza akar térni régi Gabriel Gray órás életébe. Csak persze véletlenül megöli az anyját, és ettől elborul az agya... http://hosok.extra.hu
süti beállítások módosítása