2007.05.03. 23:42 teddike

Spiderman 3

Címkék: film mozi 2007 spiderman 3 7 csillag

Most kezdek hozza masodjara ehhez az iromanyhoz, valami gebasz volt a kornyeken, es lebaszta a biztositekot. A filmrol, ez talan a kovetkezo legjobban vart, illetve egyik legnagyobb koltsegvetesu film ebben az evben. A sikere elvileg megkerdojelezhetetlen, meglatjuk, holnap, azaz penteken kezdik el vetiteni az amcsiknal, a nyito hetvege azert sok mindent el fog arulni. Annyi bizonyos, nalunk a mai naptol nezheto a film.

Szemely szerint nem vagyok egy nap pokember rajongo, de mindket reszt lattam termeszetesen. A kepregenyt sem olvastam, inkabb csak amolyan figyelemmel kovettem a dolgokat. Az elozo reszek termeszetesen nagyon sikeresek voltak, az emlitett nyito hetvegen mindket film 100 milla folott kezdett, ami hatalmas osszeget jelent, igaz a film is tobb mint 250 millio dollarbol keszult el. Van tehat mit behoznia az uj alkotasnak.

A harmadik reszt latva, es errol olvasva, azt kell mondjam, nagyon megoszlik ismet a kozvelemeny, hiszen a vegletek kezdenek eluralkodni, vagy nagyon jo, vagy nagyon rossznak tartjak az uj reszt. Es sokan tudjuk, a folytatas mindig nehez mufaj, a masodik resznel, csak a harmadik resz elkeszitese a nehez.

Mas ez a resz mint a tobbi? A kerdes egyszeru, a valasz nehez, de lehet meg sem. Szerintem abszolut illeszkedik a sorba. Es nagyon sok mindent vonultat fel, sok mindent mutat be, probal keret is lenni, es sok uj dolgot is behozni. Az akcio jelenetek szerintem nagyon jol sikerultek, a mi kis pokunk pattog jobbra balra, nagyon jo lett. A jo barat elleni elso kuzdelem, a homokember, Venom, mind porgos, jo jelenetek. Az amnezia kicsit vicces az elejen, de a felvezetes, es fordulatok vegul jol sultek el. A fekete alcatol valo megszabadulas, venom szuletese azt hiszem jol meg lett konstrualva. Viszon, ami nem tetszett, 140 perc ugye a film, ami nagyon soknak tunik, viszont rengeteg vonal van, amit meg igy is nagyon koran lezar. Ugyan akkor az akcio jelenetek kozott eleg sok a "marhasag", illetve a bolcsesseg, a nagy beszelgetesek, a mult sokszori felemlegetese. Ezek igy nem kellettek volna szerintem. Akcio minden mennyisegben. Vagy, ami szinten vicces volt, peter kirohanasa, illetve a fekete "smink", amibe nyolmult az utcan. a jobarat szerepe, illetve a komornyik is csak a vegen hajlando elarulni, hogy mi a helyzet. Lehetett volna ezt jobban, porgosebben is csinalni, es persze elmondhato ez maskepp is, lehetett volna kicsit precizebben.

Az biztos, hogy a vegso nagy harc, a ketto ketto elleni kuzdelem szerintem melto lezarasa ennek a sorozatnak, mert jol tudjuk, vagy legalabbis sejtjuk, hogy most mar vege. Peter mar nem lesz, mast meg hulyeseg lenne pokember szerepere keresni, meglatjuk. A vegen persze a mennyi manna, a boldogsag forras teljesen megtelik, hiszen eloszor homokembernek bocsajt meg, majd a baratjanak peter parker. Majd ezek utan, kibekul a baratnojevel is.

Elvileg a sztori kerek, lezart, hiszen a nagy ellenfelek, akikrol az egesz szolt, elpusztultak. Venom alakja abszolut viszi a primet. Nagyon jo, es eros volt, ami kellett egy kicsit. Csokkentette azt a latszatot, hogy a mi szuperhosunk legyozhetetlen, es megkaptuk azt az adalekot is, hogy baratok nelkul semmi sem megy, illetve ha el akarunk erni valamit, turelmesnek kell lennunk.

Itt sem mondanek szamokat, nem szokasom, jo akciok, rossz atvezetes, olykor erdekes jelenetek, de ezek ellenere jo es porgos film, mely hu maradt a sorozathoz, es tovabb fenyesiti a pokembert.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr183139940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása