2007.05.09. 14:48 teddike

Heroes - don't worry NY

Címkék: sorozat heroes 2006 2007

Igen igen es igen. Mar csak ket resz van hatra, ami hosszat tekintve, mondhatjuk, hogy harom resz, de a lenyeg, hogy ket het mulva vege a Heroes elso evadanak.
Termeszetesen tegnap meg kellett nezni az uj reszt is, ami ha mondjuk az evad elejen lett volna, vagy valami ilyesmi, akkor lehet unalmasnak mondtam volna. De igy, hogy kozeledik a veg, igy abszolut nem mondhato annak. Az elozo resz eloretekintese utan, most haladtak az esemenyek kicsit elore. Peter talalkozott "vegre" a robbano csavoval, ami azert hatalmas elorelepes szerintem.
Sylar viszont meg nem, tehat, eddig az o robbanas meg kerdeses. Ha lesz egyaltalan robbanas persze. Claire talalkozott ismet az apjaval, ami erdekes lehet, igaz a mindent hallo emberke, Parkman mar az o oldalukon van.
Ami erdekes lehet, es most kezd kicsit belendulni, Jessica es DL, illetve a Micah fele vonal. Micah lehet az az ember, aki segit esetleg Nathan nek megnyerni a valasztasokat, vagy segit ujra epiteni NY ot, talalgatasok ezerrel, de mar legalabb ezen a vonalon is van nemi tortenes. Lindermann es Petrelli anyuka szerepe is erdekes. Nem lennek meglepve, ha Lindermann rol kiderulni, hogy kinek az apja, vagy rokona.
A Suresh altal gyogyitott kislany is erdekes szerepet kaphat a kovetkezo reszekben. Igaz Suresh most szerintem a nem jo oldalon harcol, igazabol egy balek a faszi, mindig be lehet rangatni mindenbe. Nem tudom lassan mit mondjak erre a dologra, mert elegge szarsag, mondjuk igy. Sylar pedig igaz felhivta, ami a gyogyulas elso jele, de lehet az utolso is, nem akar tomeggyilkos lenne, de egyenlore, mint ahogy mar irtam nem talalkozott Ted el, tehat meg nem tudja, vagy is nincs meg neki ez a kepesseg. A kovetkezo resz erdekes lesz, az biztos. Amit viszont remelem, hogy Sylar nem jon at a masodik evadra, es valamennyire tiszta lappal fogjak ott kezdeni a dolgokat.
Tiszta lap, na ez ami nehez, ami biztos, hogy nem az lesz a jovo, amit korabban mar bemutattak, hiszen annak semmi ertelme, ahhoz kepest valami biztos valtozni fog, es meg lesz a kulcs a valtozashoz. Hiro apuka is visszater majd, es Simone is, szval lesznek meg itt meglepetesek. Ez a resz kicsit lapos volt, de azt hiszem fontos dolgok alakultak, es a vege ismet utott. Peter ismet Claire kezeben van, ha minden igaz, kitudja, majd meglatjuk mi lesz meg....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393139943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása