2007.06.04. 21:40 teddike

Kicsit magamrol ismet...masodik resz

Címkék: okossagok

Nincs mit mondanom, egy 24 es egy House finale van meg bennem, de ezek is jonnek majd. Csak annyi a helyzet, hogy vizsgaidoszak van, szval nem sok idot fogok gep elott tolteni, legalabbis nezni filmeket vagy hasonlo. Sorozatokat meg foleg, hiszen vege mindennek sajna, majd osszeszedem azokat a sorikat, amiket daralni szeretnek nyaron, es majd azokrol par szoban keszulok...

Jo vizsgaidoszakot mindenkinek. Es persze, ha jol emlekszem, akkor Shrek 3 es Transformers eseten talalkozunk a mozikban.

A mai nap kaptam egy linket egy ilyen cucchoz, ami itt fut folyamatosan, es elvileg termeli nekem a penzt, eddig nem hittem az ilyesmiben, de ismeros ajanlotta, aki mar kezhez kapott dolgokat , szval ugy gondoltam kiprobalom en is. Itt a link hozza, ha valakit erdekel, nezzetek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713139969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása