2007.06.05. 00:17 teddike

Nyáron csak a Cool

Címkék: tv cool tv

 
Azt hiszem ez is picit, de csak nagyon picit a no comment kategoria. Biztos ezer helyen, de minimum egy helyen mar olvastatok arrol, hogya Cool uj nyari programokkal jelentkezik, lesz itt minden igazabol, en csak ket embert emelnek ki, ezzel is jelezve, hogy mennyire "orulok" annak, hogy ujra, vagy meg mindig a kepernyon lesznek. A ket illeto pedig nem mas, mint Horvath Eva, es hat a VV hatalmas macsoja, Leo....tenyleg sikerult hatalmasat rohogni ezen a hiren, biztos velem van a baj. Igeny ki a kukaba, otthon ulo fiatalsag, szivjatok magatokba a kulturat. Mindenki erre vagyik remelem.
 
 
Nem rossz, nem rossz, de beszelni is fog, vagy csak vetkozni, mert nem mindegy, szivesen megneznem, vagy atirnam a szerzodeset!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753139970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása