2007.06.18. 21:32 teddike

Ismét itt

Címkék: okossag

Mostanaban semmire nincs idom, legkevesebb arra, amit szeretnek csinalni. Lassan alakulnak a nyari dolgok, es a programok is mar tervezodnek, de ettol meg sajnos a vizsgaidoszak kozepen gyalogolok. Igaz, mar csak ket vizsgam van hatra, de ez sajnos a legkemenyebb fajtabol valo, szval tanulas tovabb. 

Nem sok mindent lehet es tudok csinalni mostanaban. A sorozatok is meghaltak, mondjuk ki batran, annyira most mar nem kovetem az esemenyeket, varom az augusztust, es majd meglatjuk mi lesz.

Hetvegen leszaladtunk Miskolcra, es megneztuk a Shrek harmat, amirol majd persze irok valami hosszabbat, mert nekem nagyon tetszett, es a varakozasokkal ellentetben, nagyon is kellemes meglepetest okozott. Foleg, hogy nagyon sok kis apro poen volt benne, amit ha eszrevett az ember, akkor szerintem a sztoritol fuggetlenul nagyon jol szorakozhatott. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr193139978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása