2007.07.11. 21:53 teddike

Ismét itt

Címkék: okossagok

És ennek mennyire orul mindenki?! Gondolom nagyon. Egy kor nyaralasbol letudva, most mar ismet a civilizacio buvos es zart koreben mozgok sajnos, es ez kicsit kiabrandito, azt kell mondjam.

Semmit nem tudok, mindenrol lemaradtam, ami mostanaban tortent, de hat ez meg kit erdekel, ha ennyire jol erezhettem magam mindenfele. Jo volt, es orulok, hogy nem aztunk el, igaz most rossz ido van, de hat erre meg szarok magasrol. Most kicsit melozgatas, elleves a gep elott, es hasonlo okossagok. Sorozatok nem nagyon tudnak most felizgatni, mivel semmi sincs, ami erdekelne, vagy pedig daralni szeretnek, de azert majd jovok par okossaggal.

Holnap pl. jon a jobland para masodik resze, ha minden igaz, es remeljuk mar vege is lesz a mokanak. Nos, azt hiszem ennyi, igy elsore. Probalok aludni meg, mert nagyon nem erzem magam fitt nek, igaz elkezdtem edzegetni, de hat csak megvisel egyenlore a dolog.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363139990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása