2007.10.10. 15:19 teddike

Prison Break s03e04

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

Ismét itt, és ismét Prison Break. Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy az egyik nagy kedvenc. Igaz olykor vannak negatív vélemények, de sikere nálam töretlen. Így van ez, az eddigi harmadik évadban is. Látva a tegnapi részt nagyon szépen alakulnak a dolgok. Írok pár spoilert is, szóval óvatosan.

A negyedik rész szerintem nagyon is jó volt. Ott folytatódott a dolog, hogy Linc nagyon maga alatt. Azt is tudjuk miért, ott a doboz, és ott van benne valakinek a valamije. A rész során tudjuk meg, hogy a valaki az Sara, és a valamije az pedig a feje. Nos igen, tudom elég csúnya vég, de sajnos megtörtént. Most már biztos, hogy nem fog visszatérni, pedig sokan reménykedtünk benne. Viszont amikor elkezdődött a harmadik évad, már jöttek az infók arról, hogy nem valószínű visszatérése. A rész csak kisebb részben épült erre, hiszen Linc nem mondta el Michaelnek, félve attól, hogy akkor feladja a terveit, és nem akar megszökni. Tovább folytatódik a zsarolás, csak ez a csaj nekem valahogy nagyon nem szimpatikus. Ez a "csak katona vagyok, úgy mint te..." rész nekem ütötte kicsit a biztosítékot. Eddig mondhatni szimpatikus volt, függetlenül attól, hogy a "rossz" oldalon áll, de most már eléggé vicces és idegesítő kezd lenni egyszerre. Whistler barátnője is kezd egyre nagyobb szerepet betölteni, és persze itt van nekünk még Sucre is, aki úgy látszik kezd beszállni a játékba.

Térjünk át kicsit a Sona dolgokra. Michael ismét valami fantasztikusat húz, ez kicsit idézőjeles, szóval kikapcsolja az áramot, majd a Patron nagy meglepetésre őt találja meg azzal, hogy segítsen neki megcsinálni, amit vállal is. Ez az egész trükk arra volt jó, hogy a börtönt körbevevő kerítés ne legyen áram alatt. Whistler is segédkezett ebben, Mahone is megkapta a maga feladatát, de kezd cseppet rémeket látni, elég kemény helyzetek lesznek még itt vele, igaz az ő az egyik legjobb karakter a sorozatban. És persze a mi jó öreg Bellick barátunk, aki még mindig csak arra képes, hogy beköpje az embereket. Vicces, hogy nem tanult a korábbi dolgokból, nem is értem igazából, hogy miért ennyire negatív figura azok után ami történt. TBag továbbra is megy felfele a létrán, egyre fontosabb szerepet tölt be a Patron életében.

Egyenlőre ennyit, nem is nagyon tudnék mit írni még. Sarah halála még jelenthet problémát, illetve megjelent Sucre mint sírásó, és a kerítés már ki is van iktatva. Jónak ígérkezik az 5 -ik rész is. Friss hír, hogy október 15 -én és 29 -én a FOX más műsort rak be, ezért ezeken a napokon tuti nem lesz Prison Break, elvileg most két hét pihenő vár ránk! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543140037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása