2007.10.27. 00:09 teddike

Prison Break s03e05

Címkék: sorozat prison break 2007 2008 nezettseg

 
Csak az ötödik rész, mivel egy hete kimaradt, meg egy hét múlva is ki fog, viszont két hét múlva dupla rész lesz. Ennyi a fontos infókról. Most viszont beszéljünk arról, hogy mi is történik itt. Természetesen a Heroes aktuális része után ezt kellett a leghamarabb visszaszerezni, és így a héten már nézhettem is az eseményeket. Itt is szeretném megjegyezni, hogy lesz pár/sok spoiler, szóval óvatosan.

Michael dolgozik, keményen, még mindig azért csinálja, hogy Sara szabad legyen, persze majd rájön, hogy ez nem kivitelezhető. A börtön még mindig nagyon durva, és még mindig nagyon jó a hangulat odabent. Whistler is egyre jobb arc szerintem. Bellick és TBag személyét azt hiszem nem kell bemutatni, továbbra is ott nyalnak ahol tudnak. És megjött egy arc is, aki egyenlőre elég titokzatos de ugyanakkor kemény csávónak tűnik. Odakint pedig Linc végzi a szabadító műveleteket, közben pedig egyre jobban kezd vonzódni Whistler barátnője iránt.

Volt pár jó jelent, Michael költi a pénzt, szerzi a különböző eszközöket a szabaduláshoz, kisebb nagyobb sikerrel. Most be van ígérve egy "holnapi" szabadulás, majd meglátjuk. Gyanús nekem ez a mindketten holtan akarnak kikerülni onnan. Majd meglátjuk. A legnagyobb izgalmat a részben, és ezt nem azért írom mert lenézném, vagy rossznak tartanám ezt a részt, az volt, amikor bejöttek a katonák, mivel megvillant a távcső a börtönből. Volt nagy faggatás, és kikérdezés, és bezárták pont azt a cellát, ahol Michael lakott, újra kell dolgozni az részleteket. Gyaníthatóan a dupla rész nagyot fog ütni, várom, és kíváncsi vagyok, hogy tudnak majd innen megszabadulni. Remélem sikerül nekik, és nem játsszák el az újrapróbálkozás kártyáját, mint az első évadban. Viszont sok a kis apró mozzanat, ami miatt úgy vélem nem lehet ebben az évben teljesen elszakadni a Sonatól, hiszen eddig a sorozat teljes hangulatát ez határozta meg. Meglátjuk, csak magamat tudom ismételni, igaz nem fogom lerágni a körmöm két hétig, de nem bánnám, ha már itt lenne a két új rész.

És itt sem szeretnék megfeledkezni a nézettség alakulásáról, hétről hétre a számok:

09/17/07 - 7.51 M - 3.3
09/24/07 - 7.41 M - 3.1
10/01/07 - 7.29 M - 3.1
10/08/07 - 7.35 M - 3.1
10/22/07 - 7.44 M - 3.0
 
Azt hiszem ez elég stabilnak mondható. Maradjon is így, esetleg javuljon. Az biztos, hogy a sorozatnak egy elég fix tábora van, ami szerintem nagyon jó.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr503140067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása