2007.11.08. 00:29 teddike

Prison Break - A dupla rész

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

Nagyon vártam ezt a dupla részt, és most nagyon elégedett is vagyok, hiszen nagyon jó részek voltak. Nem tudom mi lenne a jobb, leírni ami történt, vagy csak úgy össze vissza beszélni a dolgokról? Maradjunk a másodiknál, meg annál, hogy lesz pár spoiler, szóval óvatosan olvasni a dolgokat.

Sokat gondolkoztam azon, illetve valahol szerettem volna, ha korán megszöknek, és a harmadik évad nem arról fog szólni, hogy próbálkoznak. Ez látszott beigazolódni ebben a dupla részben, egészen addig, amíg ismét nem jöttek a sorozatos véletlenek. Igen, nagyon sok van belőlük, és nehéz eldönteni, hogy ezt most jó vagy sem. Kavarják a szart az írók, és a történet is jó úton halad szerintem. Már akkor elkezdődött minden, amikor megtalálták a halottat, akit meggyilkoltak. Innentől teljesen felborult minden.

Erre a napra volt tervezve a szökés, de nagyon sok minden közbe jött, ami a korábban említett véletlenek sorozata. Egy felhő, aztán egy őszinte vallomás, majd az első próbálkozás bukása miatt, a befenyítés. A megjátszott verekedés. A börtön falain kívül és belül is dúlt a harc, mindenki fegyvert fogott mindenkire, és nem igazán változott semmi. A vége talán kicsit meglepő. A Whistler kiszabadítására küldött csaj, akinél LJ is van, elég jóban van Whistler barátunkkal, és ezt a beszélgetést szerencsékre Michael látja. Kapott ismét négy napot arra, hogy megszökjön. Kezdődik minden elölről. Vannak viszont kisebb nagyobb változások. Mahone kijutott a börtönből, nem tudjuk mennyi időre, de ha vallomást tesz, akkor átszállítják, illetve maximum négy évet kap, a jelenlegi állás szerint.

Linc, miután rájött, hogy nem tudtak megszökni, megpróbálta kiszabadítani a fiát, de persze ez sem sikerült. Ez olyan, fokozzuk az izgalmakat a végtelenségig, aztán ha jobban belegondolunk, nem tudunk semmit. Ami biztos, Sarah meghalt, Michael tud róla. Az is kiderült számára, hogy Whistler jóba van egy csajjal, akiről egyenlőre nem tud semmit. Bellick amolyan meghúzós taktikát választott, és TBag terve sem jött össze. Ami a legnagyobb változás talán, a sok belső probléma miatt Lechero hatalma kezd csökkenni, emiatt kötelezi Michaelt arra, hogy mindenképpen próbáljon megszökni, és vigye őt is magával. Itt tartunk most, és rengeteg utalással arra, hogy valami készül a jövőben.

December elején lesz az utolsó rész, ebben az évben, a tizedik talán, és utána több hónap szünet lesz. Nem tévedek ha azt mondom, elég hatalmas dolog fog történni szokás szerint a hosszabb szünet előtti utolsó részben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853140092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása