2007.11.14. 22:49 teddike

Heroes s02e08

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

 
A legjobb rész, amivel kezdeni kellett volna a második évadot. Talán ezzel az egyértelmű értelmetlenséggel tudnám kezdeni ezt a bejegyzést. Igen, utólag könnyű bármit is mondani, de az elején nagyon nem pörögtek az események. És a nézettség sem volt valami jó, éppen ezért egy ilyen jó résszel simán szinten lehetett volna tartani a dolgokat. Az is igaz, hogy sok mindent nem így gondoltam volna, de most más megközelítésbe helyezte a dolgokat. SPOILER!

Az biztos, hogy itt minden Peter körül zajlott, és ő a legfontosabb ebben az egészben. Megtudtuk, hogy ismerte meg Kenseit, azaz Adamet. Az egész múlt, és persze Bob viselkedése, teljesen másképp hatott rám. Kensei nem tűnik annyira rossznak, és sokkal inkább gondolom ezt Bobról. Nem tudom persze, hogy milyen események várhatóak. De jelenleg Peter nem a legjobb oldalon van, és ha már az első évadról is beszéltünk, akkor Sylarnek még mindig nincs semmi képessége. A legjobb talán az, hogy nem a baleset miatt történt az, ami történt, hanem a Haiti miatt vesztette el a képességet Peter. Azt is tudjuk miért nem hatnak rá a golyók. Durva, de benne egyesül az, amit Clairetől kapott, és ehhez jön most Kensei tudása. Ő a teljes pusztító. Főleg, hogy megörökölt pár egészen jó képességet. Már azt is tudjuk miért tud villámokat szórni. Igaz Elle ebben a részben nyújtott viselkedése nagyon kiakasztó volt. Szó szerint idegesített. Olykor azt éreztem, hogy gyorsan tekerni akarok, mert nem tetszik.

Nathan esete, az arc, most már világos minden szinte. Az is, hogy miként került vissza a földre, és az is, hogy Peter a robbanás ellenére rögtön össze tudta szedni magát. Kíváncsian várom a nagy találkozást. Az biztos, hogy a készítők nagyon jól összehozták ezt a részt. Mint Peter tulajdonságainak visszanyerését.

A Niki/Jessica szál még most is hidegen hagyott, az egyetlen jó dolog az egészben az volt, hogy kiderült mi lett DL sorsa, hogyan halt meg, és főleg miért. Most már azt is tudjuk, hogy Niki miatt van minden. Előkerült Monica is, és a testvérek sorsáról is kaptunk némi infót. Én majd arra leszek kíváncsi egyébként, hogy ha esetleg a testvérek belefutnak Peterbe, akkor Peter mit fog kezdeni ezzel a képességgel. Remélem erre nem kerül sor, az már sok lenne egy testben.

Ez a rész nekem egyébként nagyon tetszett. Az első évadban a jövőbe nézős rész is nagyon jó volt, egyike volt a legjobbaknak, és ha most belegondolok, hogy már csak három rész van hátra, akkor a hetedik rész után ez a legjobb ebben az évadban, vagy beszéljünk csak egyszerűen, ebben a második részben. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel, én nagyon fogom sajnálni, hogy csonka évadunk lesz, ami már lassan szinte biztos. Minden nap kétes információkat lehet kapni arról, hogy a sztrájk milyen stádiumban áll. Kíváncsi vagyok hol a határ, ha egyáltalán van olyan. Visszatérve a sorozatra, nekem ez a rész 7/10! Mivel a hetedik, mint már írtam 8/10!

Sokat gondolkoztam, hogy mit lehetne még kiemelni ebből a részből, de csak arra jutottam, hogy ennek igazából azért volt jelentősége, hogy az eddig kialakult dolgokat jól megzavarja, elindítson minket egy teljesen más irányba, másként gondoljunk azokra az emberekre, akikkel itt találkoztunk. Azt sajnálom, hogy Adam nem beszélt többet az ő múltjáról, illetve arról, hogy vele mi történt az elmúlt több száz év alatt.

Szerencsére a következő részre csak egy hetet kell várjunk, így hétfőn/kedden ismét izgulhatunk, hogy merre is folytatódnak az események.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr903140099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása