2007.11.28. 18:42 teddike

Sofőrök - Lassan vége

Címkék: sorozat viasat3

 
A héten is jó szórakozásnak indult, és az is lett a műsor. Kicsit változott a felállás, hiszen most már a két csapat egyesült, és a férfiak/nők együtt versenyeztek, olykor, sőt legtöbbször egymás ellen. Ismét volt nagyon sok mulatságos rész, amikor is, nagyon jókat lehetett röhögni a versenyzőkön. Mondanom sem kell, hogy a nyuszik ismét a legjobb formájukat hozták. Nem tudom miért, de ha nem lennének ebbe a műsorba, lehet nem is szórakoznék annyira jól.

A feladatok a megszokottak voltak. Két szakasz, kisebb problémákkal, illetve feladatok, amiket meg kellett valahogy oldani. Közben persze törtek az autók szokás szerint. Majd az egésznek a zárása egy zárt pályás verseny volt. Amikor is hatalmas verseny alakult ki a versenyzők között. Egy versenypálya volt, nem is tudom hol, de talán nem is érdekes. A nyuszik nyerték meg a versenyt. És amikor a végén, a kiesőket szokták megnevezni, nagyon azt hittem, hogy ők fognak kiesni, de szerencsére nem így történt. Szilvi, ha jól emlékszem így hívják, ő búcsúzott a versenytől. Így már csak öten maradtak versenyben a legrosszabb sofőr címért.

Magam sem gondoltam volna, de a béna férfiak, sokkal bénábbak mint a nők. Mindenki aki itt maradt a férfiak között külön eset. Joe nem tud vezetni, és akkor a legjobb tulajdonságát mondtam. A kalapos úr pedig egyszerűen béna, és idegesítően tenyérbemászó feje van. Borzasztó! A nyuszik meg jó fejek, de a vezetés náluk se nagyon megy. A nők ehhez képest azért nem nyújtanak ennyire szélsőséges dolgokat. Náluk azért valamivel jobb a helyzet, de már most szinte biztos vagyok benne, hogy egy férfi lesz a legrosszabb.

Még mindig nem tudok nézettséget mondani, és lehet nem is fogok tudni, pedig sok mindent megpróbáltam, remélem majd egyszer valahonnan megtudjuk az igazságot. Addig is nézni kell a műsort. Egy hét múlva, hétfőn egy gyorsulási versenyről fognak jelentkezni, ahol beültetik őket egy egy autóba. Azt hiszem az is nagyon jó élmény lesz.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933140117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása