2007.12.12. 23:39 teddike

A nagy fogyás

Címkék: tv tv2 a nagy fogyas

 
Nem akarok én sokat írni a műsorról, olykor olykor megnézek egy részt, és nem mondhatnám rá, hogy szar vagy ilyesmi. A dráma minden percben ott van, persze ez csak nagy vicc, de sokszor lehet hallani. Meg egyébként is utálom Norbit, van aki szereti? És jó lenne látni, ahogy elkenik az arcát. Ez eddig mondjuk reménytelennek tűnik.

A műsor lényege az volt, hogy hat hat ember, két csapatban küzd egymással. Mindig volt egy párbaj, aki nyert, kapott valami meglepetést. Vagy valami előnye volt a mérlegelésnél, ahol viszont a kevesebbet fogyó csapat közül valakinek távoznia kellett. Röviden ennyi. A piros csapatot Alexandra, a kéket Norbi vezeti. Egy hete a csapatok bomlottak, mivel már csak hatan maradtak. Akkor is egy piros, és a mostani műsor után egy piros tagnak kellett távoznia. A hetek során az emberek megismerték a versenyzőket, a csapatok jobban összeforrtak, és most persze mindenki a másik csapatból szavaz valakire.

Na de nem is ez a lényeg. A héten kicsit felbaszódtam, ha lehet ezt mondani. A Milán kiesése egyáltalán nem volt szerintem fair. Nem értek egyet az egész szabályzattal, és azzal sem, ahogy azt lereagálták Norbiék. Meghajtják őket egy nappal korábban, majd a párbaj lényege, hogy aki megtudja javítani az előző napi legjobbját, a régi súlyával a hátán, az védettséget élvez. Nos, gusztustalan módon, Gábor szart az egészre, nem is futott, végigsétálta az egész pályát, majd a párbaj napján már kocogott, így teljesen nyilvánvaló volt, hogy megdönti a sétálós köridejét.

Nem akarok senkit megbántani ezzel, de ez most hol igazságos? Milán simán jobban állt mint Gábor, de mivel nem élvez védettséget, így rá is lehetett szavazni. És három ember szavazott. Két ex kék egy ex piros, nyílván az ex pirosra, ebben az esetben Milánra érkezett több szavazat. Gabriella meg a tv2 ismét jól megszervezte. De legalább most már nem az számit, hogy ki fogyott a legtöbbet, hanem az eredeti súlyhoz képest, százalékosan nézik az eddigi fogyást.

Gondoltam kiírom ezt magamból, azért ennyire nem zaklatott fel, csak szerintem egyáltalán nem a megfelelő ember esett ki, vagy ha igen, akkor nem a legnormálisabb formában. Ennyit erről, semmi sem tökéletes lehetne ezt erre mondani. Majd meglátjuk mi lesz még itt. Egy embernek kell még kiesnie, és utána jöhet a döntő!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr753140145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása