2008.03.21. 11:54 teddike

Diplomás Ribanc (sok update)

Címkék: okossagok

A cím erősen idézőjeles, és sokáig tartana kifejteni, de a lényeg, hogy ebben az esetben, a "ribanc" kifejezés, nem rossz, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon is jó! Érti aki érti!

A lényeg, hogy legjobb barátom, lakótársam tegnap lediplomázott! És ezt muszáj megjegyeznem! Gratu neki innen is, és persze mindenhonnan, tegnap már elmentünk bulizni. Móriczon nem tudom ki ismeri az Aranykorsó nevezetű okosságot. Este 8 -ig a kikért (csak) mézes málna pálinkák száma meghaladta a harmincat! És ehhez képest jól van mindenki!

update egy: tekintsünk vissza egy kicsit erre a hetvégére. csütörtökön megvolt ez a móka, 8 kor léptünk, mint kiderült a társaság reggelig maradt, a végső málnák száma 76 lett. Ez nem tudom, hogy most jó e, ha dicsekszem ezzel, persze sokan vagyunk erre, és röpke 60 ezres számlát hoztunk össze egy átlagos napos a kocsmának. 

update kettő: pénteken folytatódott a dolog, délután elmentünk a Mezcal nevezetű helyre, ahol ettünk egy nagyon finom tálat. Volt rajta nagyon sok minden, és iszonyat finom volt. Sokszor és sokat kell még oda menni. Majd ezek után elmentünk egy házibuliba, ahol igazából nem volt semmi, mivel mindenki a csütörtököt heverte. Maradt a kaja mint legjobb dolog.

update három: szombaton haza, este folytatás. Nehéz kitalálni, hogy a hatalmas fáradtság miat t korán kidöltünk.

Mi ebből a tanulság? Az ember diplomázik, és egyben alkohol mérgezést is kap. Vagy az ember diplomázik, és utána van ideje kicsit lazítani azért, hogy ismét beálljon majd a sorba. Nem számit, melyik a helyes megoldás, a lényeg az, hogy ezt az érzést mindenkinek ki kell próbálnia. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393140239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása