2008.05.09. 02:36 teddike

Grey's Anatomy - Look, who is back

Címkék: sorozat 2007 2008 greys anatomy

Nem írtam még külön egy részről azt hiszem sosem a sorozattal kapcsolatban, de most itt az idő, hogy ezt megváltozzon. Nem lesz állandó, de a második rész, így a sztrájk után, azt hiszem nagyon jó lett. És ez csak egy embernek volt köszönhető. A sokak által szeretett Addison (Kate Walsh) jött vendégszerepelni. Mivel a Private Practice lepihent, így volt ideje, és milyen jól tette, hogy beugrott.


Miért volt jó, vagy több ez a rész? Pont azért, mert Addison mindenkit belevont a játékba. Egy rész alatt kellett szembesüljön minden változással. Emellett kapott egy saját esetet, és járta a kórházat. Elég sok minden nagyfényre került. Ezért is írom itt, hiszen spoileresek leszünk.

Azt tudjuk ugye, hogy Miranda-t elhagyta a férje, és elég nehezen viseli a dolgokat. Viszont Addison érkezése kicsit felszínre hozta az érzelmeket. Ami pont elég volt ahhoz, hogy egy kicsit másik oldaláról is megismerjük. Megjelent Eva is, Karev volt csaja, kiderült, hogy terhes. Karev a megszokott bunkó módon lereagálta a dolgokat. "Majd értesíts, ha eldöntötted, hogy mit akarsz a gyerekkel!" Meredith és Derek már nincsenek együtt, de nagyon szorgoskodnak egy közös ügyön. Addison is megtudja, hogy mi a helyzet, és nem igazán örül neki. Mármint eljátssza korábban, hogy mennyire örül magának, hogy végre elfogadta a kapcsolatukat, erre most ez. És ráadásul még az új barátnő előtt is leégeti magát.

Yang még mindig Hahn seggét akarja nyalni, de persze nehezen jön neki össze. Addison mivel jelen van, kb két perc alatt levágja, hogy mi a helyzet Hahn dokival. Na meg George barátunk is végre kezd magához térni. Olyan, mint amilyennek régen megszerettük. Csak így tovább.

Ismét jöhetne a kérdés, ennyi elég ahhoz, hogy jobb legyen ez a rész? Nos igen, Addison jelenléte felpörgette kicsit a dolgokat. Jó volt újra látni, persze ennyi volt, de ez rész jelenleg az évad legjobbjai közé tartozik. Na meg sokszor fog még eszembe jutni az a jelenet, ami a liftnél játszódott le. Úgy látszik a nagy dolgok ott történnek. Derek a liftben, besétál Meredith, majd Addison, jön az új csaj is, és persze egy emelettel lejjebb, Sloan akar beszállni, nos az a fej, és az a mondat, mindent vitt.

Az a baj egyébként ezzel a sorozattal, hogy bizonyos karakterek sorsa már előre el van döntve. Mármint most tök jó látni, hogy Derek meg Meredith nincsenek együtt, pedig szinte biztos, hogy lassan ismét egymásra találnak. Vagy a George Izzie kapcsolat is szinte biztos. Egyedül Yang életében nincs senki, kíváncsi vagyok mikor fognak hozni valakit. Vagy Hahn miatt leszbikus lesz? Az még egy érdekes húzás lenne. Várom a folytatást, még három rész. Május 22-én vége. Ha jól emlékszem, akkor dupla rész a végén.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463140299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_37501 2008.05.09. 02:47:29

Nem akartam senkit sem untatni a számokkal, éppen ezért csak ide rakom be a két rész nézettségét. Érdekes, mivel a legtöbb sorozat, amelyik veszített a nézettségéből, a második rész után kezdett magához térni, itt viszont, a sztrájk után második rész is veszített nézőket. 04/24/08 - 16.37M - 6.5 05/01/08 - 15.31M - 6.1
süti beállítások módosítása