2008.05.15. 00:40 teddike

Speed Racer bukta

Címkék: film speed racer iron man the chronicles of narnia prince caspian

Nem gondoltam volna, hogy külön bejegyzést fogok szánni a filmnek, a kinti bevételek alapján, de erre emlékeznünk kell. Hétvégén került bemutatásra odakint, sokan várták a csodát, vagy nagyon pesszimisták voltak a bevételekkel kapcsolatban. És igazából senkinek sem lett igaza. Nem hogy jól nem hozott a film, de még a legrosszabb, illetve legnegatívabb jóslatokat is sikerült leköröznie.

Én tényleg nem tudom, hogy mi legyen ma, mert ma kerül a magyar mozikba a film. Viszont senki sem kíváncsi rá. Vagy csak azért mennek el az emberek, hogy jól lehúzzák? A hétvégét nézve, a harmadik helyen zárt, ami hatalmas nagy csalódás. A Vasember győzelme nem meglepő (50M $), viszont az, hogy a Cameron Diaz Ashton Cutcher páros is leverte a filmet, az viszont meglepő. Most néztem meg, hogy a héten mit sikerült hozzápakolni a bevételhez, és még mindig kiábrándító.

Ekkora buktát régen láttam szerintem, elnézve a szereplőket, na és persze a készítőket. Bele sem merek gondolni, hogy miből fogják tudni a hatalmas költségeket visszahozni, ami a filmre ment el. Esélye sincs viszont a későbbiekben a filmnek. A héten megkapja a Narnia folytatását, és egy hét múlva jön Indiana Jones . Ennyi volt, legjobb esetben, és tényleg nem szeretnék jóslatokba belemenni, de a Vasember második heti teljesítményét jó ha valamikor eléri.

Ettől függetlenül még áll a kérdésem, valaki elmegy ma megnézni a filmet? Vannak olyan bátor emberek, akik rögtön az első nap, mondhatni vakon, bevállalják a filmet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533140304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása