2008.06.03. 17:45 teddike

Május - Box Office (Update)

Címkék: film mozi 2008 box office

Egy hete sem volt, hogy arról írtam, milyen volt a májusi box office, ott már le van írva minden, bevételek, filmek. Akkor naivan azt gondoltam, hogy ezzel ennyi is volt a májusi hónap, de sajnos nem szabad elmennünk szó nélkül a Szex és New York mellett. Na nem azért, mert annyira jó lenne, nem láttam, nem is szeretném, de fogom, hanem azért, mert a hétvégén hatalmasat durrantott. Rögtön az első napon, pénteken nagyon magas bevétele lett a filmnek. Igaz a szombat és a vasárnap már nagyot csökkent, de akkor is, sajnos azt kell mondjuk, hogy dicséretes.

A sorozatot nem nagyon néztem, csak ha nagyon muszáj volt, így a filmről sem akarok sokat mondani, vagy tudok sokat mondani. Az biztos, hogy célközönség, a 35 feletti nők igazán kíváncsiak voltak a filmre, és ez meg is látszik a bevételeken.

A számok pedig, mert hiszen erről szól ez az üzlet: a filmet 65M $ hozták össze, ehhez vegyük hozzá a marketing költségeket. Ami lehet még ennyi, és ehhez képest nézzük a bevételeket: pénteken 26,7 M $, szombaton 17,5 M $, vasárnap 12,5 M $. Ez összesen 56,7M $, aminek a fele a stúdiót illetve. Illetve ehhez még jönnek a többi ország bevételei. Nem nehéz kitálalni, hogy teljesen sikeresnek mondható a film. És hatalmas bevételeket fog hozni.

Viszont akkor már most előre félek a folytatástól. Illetve teszem fel magamnak a nagy kérdést, miért van az, hogy még mindig nincs Jóbarátok film, mert igazán lehetne. Ez még mindig nagyon "fáj", hogy nem csinálták meg! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr553140328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása