2008.09.25. 18:01 teddike

Grey's Anatomy - Ötödik évad

Címkék: sorozat greys anatomy 2008 2009

Ma este folytatódik Amerika legnézettebb sorozata. Bizony bizony, és nagyon keveset foglalkoztunk vele, most is csak egy ötödik évados plakátot akarok megmutatni, aztán szaladunk is tovább.

A harmadik évadról, a negyedik évadról voltak kisebb beszámolók, így lesz ez majd az új évaddal kapcsolatban. A szereplőket szerintem már ismeri mindenki, főleg, hogy nálunk is lehetett követni az eseményeket. Ha nem vagyok nagyon lemaradva, akkor lassan jönnek vissza az RTL-re, és folytatódik nálunk is a negyedik évad.

A többi sorozathoz hasonlóan vesztett a korábbi nézők számából, főleg az évad második felére. Úgy látszik a nagyobb szünetek után már nem térnek vissza a nézők, de most megint itt van a sorozat, rögtön egy dupla résszel, és meglátjuk mire lesz képes. 

2008. szeptember 25. - Grey's Anatomy -  ABC - 9 p.m.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823140550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása