2008.09.25. 14:04 teddike

TSCC - The Mousetrap

Címkék: sorozat the sarah connor chronicles 2008 2009

Az én elvárásaim csökkentek, vagy ez tényleg jobb rész volt, mint az előző? Az elsőt biztos nem fogja ütni semmi az évadban, de egyenlőre javulni látszik az évad. Ehhez mi kellett? Egy kis akció, meg egy kis kavarás, már bajban is volt mindenki. Ebben a részben szétszedték egy kicsit a bandát, és ezzel meg is lett a sorozat pozitív megítélése. Spoilerekkel a tovább után folytatom.

Az én elvárásaim csökkentek, vagy ez tényleg jobb rész volt, mint az előző? Az elsőt biztos nem fogja ütni semmi az évadban, de egyenlőre javulni látszik az évad. Ehhez mi kellett? Egy kis akció, meg egy kis kavarás, már bajban is volt mindenki. Ebben a részben szétszedték egy kicsit a bandát, és ezzel meg is lett a sorozat pozitív megítélése. Spoilerekkel a kép alatt folytatom.

Rövid bevezető után, csak annyit a részről, hogy visszatért Cromartie. Nem voltak nagy akciók, nem kell örülni, hanem az egésznek a kivitelezése tetszett. Voltak veszteségek, átverés, és egy kevés hősiesség is. Annyi biztos, hogy ebben a részben mindenkire lehetett számítani, csak Cameron-ra nem.

De egyébként is jobban belegondolva, mennyire hülyeség már, hogy Sarah a terminator nélkül, egy csomó fegyverrel elmegy Cromartie után. Majd akkor jön csak rá, hogy fiát sodorta ezzel a legnagyobb veszélybe! Egyébként John kezd tényleg kemény lenni. Már magától mer csinálni dolgokat, de ennek meg lesz majd böjtje, vagy pont ez a rész volt amikor megvolt? 

Egyenlőre nem tudom mi lesz a folytatással. Az tény, hogy megpróbálnak minden részben kitalálni valami izgalmasat a kis csapatnak. De egy idő után ezek el fognak fogyni. A fő szál, a Skynet pedig szépen fejlődik, keresi az embereket, és most már James (FBI) is nekik fog dolgozni. 

Az a durva, hogy ebben a részben Sarah, sőt senki sem foglalkozott a Skynet létezésével, ami persze jó, mert unalmas lenne minden részben csak azzal foglalkozni, mint ahogy az is, hogy minden részben Comartie elől kell menekülni. 

Részemről ez a rész 5/10. Remélem jó irányba halad majd az évad. Vagy ne legyek ennyire naiv? Szerintetek mi lenne a helyes vonal? Mármint meddig lehet csavarni itt a dolgokat? Mindenesetre mostani pozitív élménynek köszönhetően jövök a következő részre is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523140541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása