2008.10.06. 16:28 teddike

Knight Rider - Journey to the End of the Knight

Címkék: sorozat knight rider 2008 2009

Az első rész megosztottsága miatt, illetve azért is mert az új sorozatok esetén jó írni a második részről, jön most ez a rövidke bejegyzés. Nem fogok rendszert csinálni belőle, hogy mindegyik részről írjak, de azt hiszem ez most még kell. Arra panaszkodtam, hogy nem tudtam eldönteni mit is akarnak mutatni nekünk a készítők, még most sem tudom, de ha úgy tetszik, csatlakoztam az egyik oldalhoz.

Ahhoz, amelyik örül annak, ha egy sorozat szinte csak arra épít, hogy a látvánnyal megszerettesse magát (eyecandy). A sorozatba nem kevés hiba van, vagy olyan dolog, ami nem tetszene, de a hangulata azért olykor nagyon jó. Jó autók a semmi közepén, jó csajok és rengeteg high tech kütyü, ami csak azért van, hogy minket szórakoztasson. A történet még nagyon gagyi, de azt kell mondjam látok arra esélyt, hogy esetleg kijöjjön valami ebből. Főleg ha azt vesszük, hogy van egy átívelő szál is, amiről valószínűleg még sokszor fogunk hallani.

A felépítése is nagyon egyszerű, nem kell nagyon gondolkodni. Van egy probléma, amit ez a "hivatalosan nem is létező" csapat meg kell oldjon, és természetesen csak azon dolgok hangsúlyozásával lehet megoldani, amiben a legjobbak. Jó autó, megfelelő technikai háttér és már pörögnek is az események.

A főszereplő megfelelően kemény ahhoz, hogy behúzzon egy két embernek ha szükséges, a csapat nem rossz, apró poénokkal tudják színesíteni az eseményeket, KITT pedig részről részre többet mutat. Az egésznek a sztori a legnagyobb gyenge pontja, de amíg van mit szó szerint nézzünk, addig nem kell látnunk semmit. Leülünk egy rész elé, és elvagyunk a külsőségekkel, amíg rá nem jövünk, hogy már vége is a résznek. 

A második rész után is maradnék a 5/10 mellett. Az első részre is ennyit adtam, itt sem sokat változott a dolog, de elfogadtam, hogy ez a sorozat ennyit tud, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne jól szórakozni közbe. Mindenképpen maradok a nézők között, kell egy ilyen ilyen is a meglévő drámák mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483140590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása