2008.10.20. 17:31 teddike

Max Payne

Címkék: film mozi 2008 box office max payne

Lement a premier, megvannak a bevételek, így lehet elemezgetni, hogy mennyire is sikerült jól a kezdés. A filmmel kapcsolatban minden információt ebben a bejegyzésben tudtok elolvasni. Nálunk október 30-án kerül a mozikba. 

A hétvégi bemutató után 18M $ zsebelt be a film. Ami kezdésnek a nem rossz és az erősen közepes között van. Én többre számítottam, de persze ez csak saját vélemény. Valahol reméltem, hogy egy Eagle Eye kezdés (29M $) meglehet. Ha viszont azt nézzük, hogy Mark Walhberg filmek mennyit hoznak, akkor ez jónak mondható. A készítési költségek 35M $, ez már az amerikai piacon be fog jönni. 

Ezen a héten is simán elől lehet még hétköznapokon, akár már most hétvégére elérheti, megközelítheti a költségeket, de a hétvége már most borítékolhatóan nem az övé lesz. Az októberi kínálatban megnézhető, hogy kik jönnek a héten. Elég akár a High School Musical-t kiemelni, ami gyanúsan szépen fog kaszálni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463140638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása