2008.11.07. 12:38 teddike

90210 & Gossip Girl

Címkék: sorozat 90210 2008 2009 gossip girl s2

Mielőtt még bármit is írnék a sorozattal kapcsolatban, valami mást szeretnék megosztani. A nagyon húzós és pörgős szeptember és október után jön egy még izgalmasabb időszak, a sweeps első hónapja, november. Itt most a sweeps-en van a hangsúly, és ezt kellene rendbe tenni először.

A csatornák három hónapot tartanak sweeps időszaknak (november, február, május). Ezek főleg marketing szempontjából fontosak, és ilyenkor mégjobban megnyomják egyes sorozataikat. Ilyenkor van a legtöbb vendégszereplő, lehetőleg minél ismertebb, nincsenek ismétlések, pörög az egész időszak. És események szempontjából is ilyenkor történnek fontos dolgok. Ha a szót szeretnénk lefordítani, akkor valami olyasmit kapunk, hogy előretörés, lendületes haladás, söprés. A csatornák valami ilyesmit hajtanak végre. Egyrészt a sorozatok rajongóit szeretnék kiszolgálni, másrészt azon cégeket, akik súlyos összegeket fizetnek azért, hogy reklámjaik ott legyenek. 

Miután ezt rendbe raktuk, jöjjenek a címszereplők. A CW csatorna ezen időszakra mindkét sorozathoz kihozott egy egy plakátot, nem valami nagy szám, de poénnak nem rossz.

90210 season 1 sweeps gossip girls season 2 sweeps

Kattintásra mindkettő sokkal nagyobb lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303140706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása