2008.11.26. 09:46 teddike

Moziajánló: 48. Hét

Címkék: film 2008 moziajanlo 48 het

Kicsit más formában fog jelentkezni a heti filmeket bemutató poszt. Nem nagyon tudtam mindig eldönteni, hogy melyik filmet is emeljem ki, főleg akkor ha sokkal több jó produkció is várható, mint ezen a héten is. Ráadásul nem kell csodálkozni azon, hogy már szerdán megjelenik ez a bejegyzés, mivel az amerikai közönség a héten ünnepel (Hálaadás). Mint ebből is kitalálhattátok az amerikai és hazai bemutatók is itt lesznek. (Amerikai bemutató esetén, a film után zárójelben a várható hazai bemutató dátuma szerepel.) 

Heti amerikai bemutatók (november 26.):

  1. Australia (kaland, romantika?) - Nicole Kidman és Hugh Jackman közös filmje. Bármennyire is sajnálom, de mindig csak addig jutottam, hogy majd rakok fel valamit a filmmel kapcsolatban, most viszont már ott tartunk, hogy itt a bemutató. A filmet a studió majd az Oscar kapcsán is csatasorba szeretné állítani, érdemes majd kicsit ezzel a szemmel is nézni. (december 25.)
  2. Transporter 3 (akció) - Az ünnepekre visszatér Jason Statham is, aki úgy látszik nem unja még a szállítást, posztert már láthattatok. (december 4.)
  3. Four Christmases (vígjáték) - Vince Vaughn és Reese Whiterspoon feszít majd egyet az aktuális ünnepi filmben. A nevetés garantált, de tuti, hogy nem erre vennék jegyet ezen a héten. (december 18.)
  4. Milk (drama) - Sean Penn nevével fémjelezve, egy limitált bemutatóval rendelkező film. Amiért ide kiraktam, az Emile Hirsh neve, aki szintén szerepel a filmben, illetve a pozitív visszhang miatt az Oscar hajrában is találkozhatunk majd vele. (2009. február 19.)

Hazai bemutatók (november 27.):

  1. Twilight (Alkonyat) - Volt már szó a filmről. Erre nézhettek képeket, erre pedig az amerikai bevételek és némi apróság még plusszba.
  2. Body of Lies (Hazugságok hálója) - Plakát, trailer. Leonardo DiCaprio és Russel Crowe a főbb szerepekben.
  3. Burn After Reading (Égető bizonyíték) - Coen testvérek új filmje elért hozzánk is. Trailer, poszter. A főszereplőket el sem kezdem felsorolni, mindenképpen nézős a film.

A lista egyik esetben sem teljes, saját ízlést és tetszést tükröz, ezek alapján lettek a filmek kiválogatva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr303140779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása