2008.12.04. 12:31 teddike

Moziajánló: 49. Hét

Címkék: film 2008 moziajanlo

Jönnek a heti bemutatók, amiket akár már ma is nézhetünk a mozikban. Már most az elején hangsúlyoznám a lista nem teljes:

Hazai bemutatók (december 4.):

  1. Kaméleon (dráma) - Egy film a hazai kedvencekkel: Hámori Gabriella, Nagy Ervin, Kulka János, Csányi Sándor, Trill Zsolt. Mindenképpen nézős. Történet röviden, Gábor (Nagy Ervin) azt adja a nőknek, amire a legjobban vágynak, és így próbál meg pénzhez jutni. A többi a moziban.
  2. Mongol (történelem, dráma) - A mongol nép legnagyobbjáról szól ez a film. Dzsingisz kán gyerekkorával kezdődően bemutatja azt, hogyan is lett ekkora vezér. Mondanom sem kell, ezt is nézni kell(ene). 

Heti amerikai bemutatók (december 5.):

  1. Punisher: War Zone (akció): Az első filmet látva erős kételyeim vannak a filmmel kapcsolatban. Mint az ismeretes, ez nem folytatás, hanem a korábbi film újragondolása, hasonlóan a Hulk-hoz. Akció minden mennyiségben, majd adunk neki egy esélyt. (Trailer, poszter.)
  2. Cadillac Records (musical, dráma): Nem sok mindent láttam a filmről, ha eljut hozzánk, akkor mindenképpen lesz róla szó. Addig is ha valakinek kedves rokona elküldi majd lemezen, akkor a következő színészek miatt lesz érdemes esetleg megnézni: Adrien Brody, Emmanuelle Chirqui, Beyonce(?).
  3. Frost/Nixon (történelem, dráma): Politikai dráma egy korábbi időszakról, amit mindenképpen látni akarunk. A film limitált bemutatással jelentkezik a héten, csak egyszer jusson el hozzánk is mindenképpen. (Várható hazai bemutató: 2009. január 29.) (Trailer, poszter.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr583140802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása