2009.02.02. 21:19 teddike

Előzetes - Mentalista, Heroes, Chuck és a többiek

Címkék: sorozat chuck heroes 2008 2009 the mentalist

Ha minden igaz ezekben a percekben kezdődik az rtl-ne a Mentalista, ami remélhetőleg nagyon jól fog szerepelni. Mit érdemes tudni erről a sorozatról? Lehet, hogy jogos a kérdés, de szerintem az rtl és nagyon sok oldal is foglalkozott a kérdéssel, sok újat tőlem sem fogsz megtudni, de olykor az ismétlés sem árt.

Először is, egy újonc sorozatról beszélünk, amelyik idén (2008-2009 évad) mutatkozott be. Az újoncok között a legjobb nézettséget hozta, sőt volt olyan hét is, amikor mindent egy kalap alá véve a legjobb volt. Ezt nagyban köszönheti annak, hogy az NCIS után kerül adásba, aminek hatalmas nézettsége van (értsd: 18 millió feletti) és ezt a Mentalista nagyon jól megtudja tartani, sőt olykor még rá is tud pakolni. Másrészt viszont, aminek szintén köszönheti a sikerét, az a nagyon jó válogatásnak köszönhető, hiszen a főszereplő (Simon Baker) hatalmas figura, és csak ő simán elviszi az egész sorozatot a hátán.

A történet érdekel még valakit? Nagyon remélem, még akkor is, ha csak annyit tudok írni, hogy ez valahol egy kevésbé átlagos, de mégis nyomozós sorozat. Ha nem vagytok tele ezzel a formával, akkor érdemes bepróbálni, csak azért mert vannak benne olyan részek/jelenetek, amik azért eltérnek kicsit az átlagostól. Emellett tehát jó azt is tudni, hogy mindegyik résznek van egy saját története, elvileg bármikor be lehet kapcsolódni. Viszont van egy fő szál, amivel olykor foglalkoznak kicsit, olykor csak épp említést kap. 

Linkelünk is egy keveset: szereplőkről erre írtam, az első részről meg erre, de ha csak simán a "the-mentalist" címkére kattint valaki, akkor több részről is olvashat, de azért nagyon előre nem érdemes, hiszen saját szórakozásunkat ne rontsuk el.

Ha viszont áthajózunk oda, ahonnan minden reggel kapjuk a csomag dvd-t a friss sorozatokkal, akkor érdemes tudni, hogy ma este ismét beindul a nagy üzem. Visszatér a Heroes, jön Chuck, folytatódnak a kedvenc szitkomjaink, Jack Bauer tovább nyomóz, és House ma este köszön be hozzánk 100. alkalommal, amihez innen is gratulálunk neki, remélve, hogy majd egyszer elolvas minket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543140927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása