2009.03.11. 11:20 teddike

Big Bang és Így jártam

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009

A hétfői szitkom-blokk láttán nem nagyon dobtam el az agyam, vagy csak nem voltam befogadó hangulatomban. Hetek óta egyre kevésbe tetszik a How I Met Your Mother, nagyon szar poénok vannak benne szerintem, és a mostaniban még Barney is idegesített. A helyzeten még az sem sokat javít, hogy a készítők beígértek valami olyasmit, hogy az évad végére talán már tudni fogjuk ki az anyuka. 

Ettől függetlenül sajnos Ted egyre jobban kilóg a csapatból, nem tudok röhögni rajta, főleg a visszaemlékezések gyalázatosak. Barney meg ahelyett, hogy húzta volna felfelé a részt, mint ahogy szokta, teljesen negatív volt. Ha így haladnak a dolgok, simán lerakom a sorozatot, mert ez lassan kezd gyalázatos lenni. Ritkán érzem azt egy szitkom kapcsán, hogy tekerni akarok, és haladni előre, vagy más jelenetet nézni, de most ez volt. Részemről ez 4/10.

the big bang theory season 2

A Big Bang sem jött be annyira, mint amennyit vártam volna tőle. Ebből is látszik, hogy olykor a nagy hype csak olyan elvárásokat szül, amit nem képes teljesíteni a sorozat. És ez most így is volt. Innentől kezdve az írás sokaknak SPOILERES lehet, ha még nem látták az új részt:

A hatalmas elvárás talán azért volt, mert rápörögtem arra az egyszerű tényre, hogy vendégszereplőként sikerült megnyerni Summer Glau-t, aki saját magát alakította a sorozatban. És mivel a Geek barátaink nagy Terminator rajongók, mondanom sem kell, hogy ez hatalmas élmény volt számukra. A sztorit nem írnám le, majd meglátjátok, viszont azt igen, hogy Glau kisasszony nem tudom milyen szerződést írt alá, de egy értelmes, hosszabb mondata nem volt. Ami engem baromira idegesített. Az rendben van, hogy nagyokat néz, és gyönyörű, de vártam volna tőle poénokat. 

Helyette viszont Sheldon hozta a kötelezőt, Penny-vel együtt. Wolowitz-ról inkább semmit, ezt látni kell mondhatnám, Raj-tól meg ledobtam az ékszíjat, de az összképen ez sem sokat segített. (Azért így zárójelben hozzáteszem, hogy ha nincs ekkora hype, nem várok ennyit a résztől, főleg Summer Glau miatt, akkor ez simán lehetne az évad egyik ha nem legjobb része.) A Terminator mellett még Sheldon kapott egy vendégszereplőt, dr. George Smooth személyében, aki szintén saját magát játszotta. Pontok tekintetében meg legyen 7/10. Lehet elbasztam, mikor ellőttem magamnak azt az infót, hogy kik fognak vendégszerepelni. Bónusznak meg itt van két kép a vendégszereplőkről: Summer Glau, dr. George Smooth.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr973141018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása