2009.04.15. 13:34 teddike

Folytatása következik [update]

Címkék: sorozat 2008 2009

Szedjük össze azokat a sorozatos híreket, amik a folytatásról szólnak. Arra gondolok, hogy melyik sorozatból rendelték be a teljes évadot. Ez úgy működik, hogy a csatorna az első évadból először 13 részt rendel be, majd ehhez rendeli hozzá a maradék 9-et, így lesz általában egy évad 22 részes. [Utoljára frissítve: 2009.03.12]

  1. 90210 - Az első sorozat az idei évadban, ami megkapta a teljes évados berendelést, újoncokra gondolok természetesen. 24 részes lesz az első évad. [update] A CW berendelte a sorozat második évadát!
  2. Fringe - A kötelező berendelés, jó a sorozat, és a House után magabiztosan hozza a számokat, így nem volt meglepetés a teljes évad. [update] A csatorna visszavette a rendelést, így az első évad 20 részes lesz, második évadról még nincsenek infók.
  3. The Mentalist - Mint a Fringe, a keddi nap legnagyobb meglepetése számomra. A teljes évad itt is biztos. [update] Annyira jó minden, hogy lesz még egy rész, így 23 rész jelenti a teljes évadot.
  4. Knight Rider - Egyik legfrissebb hír, hogy itt is megvan a teljes évad. Ami mondjuk engem kicsit meglep, de ezek szerint másokat annyira nem, 22 rész biztos lesz. [update] - A csatorna jelezte a készítőknek, hogy elég lesz az évadban 17 rész is. Még nem mondták ki a végét, vagy a cancel szavacska sem került elő, de ha fogadhatnék, akkor arra tennék, hogy ennyi lesz/volt. 
  5. Kath & Kim - Számomra legmeglepőbb dolog, hogy az egyáltalán nem szórakoztató, és nem is annyira jó nézettséget hozó sorozatot berendelték teljes évadra (+9), így 22 rész várható. [update] Visszavették a berendelést 17 részre (szerencsére).
  6. Privileged - Habár nem hoz nagyon jó számokat a sorozat, a csatorna úgy döntött, hogy még 5 részt kér belőle, ezzel 18 részesre emelve az első évadot.
  7. Worst Week - A helyzet az, hogy a nyolcadik rész után bármennyire is kezd negatív lenne a véleményem a sorozatról, a csatorna kért még három részt, így az első évad 15 részes lesz.
  8. Gary Unmarried - Egyik idei kedvenc szitkomunk teljes évados berendelést kapott, ami jelen esetben +7 részt jelent, így 20 részes lesz a teljes évad.
  9. Life On Mars - Úgy látszik marad a sorozat, legalábbis +4 rész mindenképpen lesz még, így az évad 17 részes lesz. [update] A csatorna elkaszálta a sorozatot.
  10. Eleventh Hour - A meglévő 13 mellé berendeltek +5 részt! 

Az újoncok mellett van pár hír a már futó sorozatokkal kapcsolatban is:

  1. TSCC - Sarah Connor mivel az első évadban csak kevés lehetőséget kapott, a második évadra csak 13 részt rendeltek belőle, amit a napokban kiegészítettek teles évadra. A KR mellett a másik nagy meglepetés számomra.
  2. Prison Break - Teljes évadot rendeltek be a sorozatból már a szezon előtt, amit év közben próbáltak módosítani, ami azért annyira nem jó jel. A csatorna kérte, hogy legyen az évad csak 16 részes, de ebbe nem egyeztek bele a készítők. Ha 22 részt kértek, akkor annyit is fognak kapni. 
  3. Entourage - Nem annyira friss hír, de mivel az ötödik évad megy jelenleg, így érdemes megemlíteni, hogy az HBO berendelte a hatodik évadot.
  4. Dexter - Meg sem írtam a bejegyzést, már jött is a következő örömteli hír. A sorozat a harmadik évadban van, erre ma bejelentették, hogy jön a negyedik és az ötödik évad is.
  5. Private Practice - Nem évadot rendeltek be, hanem a második évadot egészítették ki teljesre. Az első évad a sztrájk miatt csonka volt, emiatt csak 13 részes berendelést kapott a bizonyításra, és most jöhet a maradék 9 is. [update] Az ABC berendelte a harmadik évadot!
  6. Samantha Who? -Berendelték a teljes évadot, így 20 rész várható.
  7. Gossip Girl ; One Tree Hill - Egy kalap alatt, mindkettőtől több részt kapunk majd a második és a hatodik évadban. GG 25 rész, OTH 24 rész. [update] A CW berendelte a Gossip Girl harmadik és a One Tree Hill hetedik évadát!
  8. Californication - Hank Moody jövőre érkezik a harmadik évaddal. 
  9. 30 Rock, Office: Nem meglepő hír, berendeltek még egy évadot mindkét sorozatból. 
  10. Smallville ; Supernatural - A CW berendelte a Smallville 9. és a Supnat 5. évadát!
  11. The Big Bang Theory - A CBS még két évadot rendelt a sorozatból.
  12. Skins - Jön a negyedik évad!
  13. Heroes - A sorozat folytatódik a 4. évaddal, igaz visszavették az részek számait, így "csak" 18 rész várható.
  14. Brothers&Sisters - Jön a 4. évad.
  15. Desperate Housewives - Jön a 6. évad.
  16. Grey's Anatomy - Jön a 6. évad.
  17. Lost - Jön a 6., befejező évad.

A berendelések mellett, igaz a cím nem erről szól, de jöjjenek azok a hírek is, hogy melyik sorozatot lőtték le (kaszálták el):

  1. Do Not Disturb (Fox) - Az első sorozat amit idén lelőttek, talán ha három rész lement belőle, az elsőről én is írtam, a nézettség és a "minőség" miatt egyáltalán nem meglepő a döntés. Jerry O'Conell kaphatna valami jó sorozatot végre.
  2. The Ex List (CBS) - A második, és egyben a legfrissebb hír is az idei évadról. A pénteki napon nagyon gyatrán hozó sorozat, amely első részéről olvashattok, megkapta a kaszát. (Még nem hivatalos, de négy rész után levették a műsorról.)
  3. My Own Worst Enemy (NBC) - Az első komolyabb kasza, ami megérint picit, hiszen az első rész után az egyik legjobban tetsző sorozat volt sztori alapján. 9 részt forgattak le összesen.
  4. Lipstick Jungle (NBC) - A második évad elején mutatott eredményeknek "köszönhetően" törölve lett. 13 részt azért leadnak úgy látszik.
  5. Dirty, Sexy, Money ; Pushing Daisies ; Eli Stone (ABC) - Ennyi volt mindhárom sorozatnak, a maradék részek csak nyáron fognak lemenni.
  6. Prison Break (Fox) - A negyedik évaddal befejezi a sorozat a pályafutását. Ennek a hírnek azt hiszem örülnünk kell.
  7. Life On Mars (ABC): Habár már fentebb is leírtam, de ide is berakom az idei kaszák közé, hogy a 17. résszel vége a sorozat pályafutásának.

Egyelőre ennyi, ezt a bejegyzést majd szépen bővíteni fogom, és kirakom oldalra is, hogy ha valakit érdekel, akkor folyamatosan tudja figyelni az évad eseményeit. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr393140641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása