2009.04.16. 14:39 teddike

Moziajánló: 16. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Megyünk a héten a moziba? A válasz helyett előbb lássuk a filmeket, aztán lehet dönteni.

Hazai bemutató (április 16):

  1. Gran Torino: Clint Eastwood nagyon fasza filmje végre eljutott hozzánk is. Kritika/vélemény erre olvasható a filmről. Csak ajánlani tudom!
  2. Prima primavera: Magyar road movie, de lehet még ezzel is jobban járunk, ha ezt választhatjuk a heti magyar kínálatból.
  3. Álom.net: Az év legjobb magyar filmje. A legjobb színészek, a legjobb történet, minden egy helyen, hogy nagyon jól szórakozzunk! (NOT) Ezt valaki komolyan gondolta? Látszik, hogy Kristóf írta.

Amerikai bemutató (április 17):

  1. 17 Again: Vajon Zack Efron miatt mennyien mennek el a moziba? Nem fog énekelni, kosarazni lehet. Na meg "Chandler" is feltűnik a filmben.
  2. Crank: High Voltage: Ez jöhetett volna a héten is hozzánk. Jason Statham idióta akció-vígjátéka.
  3. State to Paly: Egy elég komoly Thriller, nagyon jó szereplőkkel, egy esélyt kapni fog: Russel Crowe, Ben Affleck, Rachel McAddams, Jason Bateman, Helen Mirren.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663141116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása