2009.04.17. 14:15 teddike

Prison Break

Címkék: sorozat 2008 2009 prison break s4

Vége a várakozásnak! Ma este folytatódik tovább a Prison Break negyedik évad! Nagyon sokat kellett várni erre a folytatásra, hiszen 2008 decemberében ment le a 16. rész, amiről erre lehet olvasni. Azóta viszont sok minden történt a PB körül. Egyrészt bejelentették, hogy ez az utolsó évad, aminek én nagyon örültem. Másrészt az is kiderült, hogy ez az évad még 6 részt kap, és ráadásként, hogy megválaszoljanak minden kérdést, jön egy film is, ami elvileg a júliusban megjelenő dvd-n lesz rajta. 

Nem hagynak minket tehát kétségek között, és ennek nagyon örülök. Le lesz zárva elvileg a dolog, meglátjuk milyen módon. De nagyon bízom abban, hogy erre jól feltudtak készülni és egy nagy ütős vége lesz a sorozatnak. Ami pedig a ma estét illeti: ne ringassuk magunkat nagy álmokba. A PB korábban a TSCC-vel párban futott, hasonló nézettséggel, és így a pénteki napra átkrülve, nem várható javulás. Ami biztos viszont, hogy dupla résszel tér vissza, ami a 16. rész ismétlését jelenti, utána pedig jön a folytatás (magyarra fordítva a dolgot, holnap reggel csak egy új részt keressen mindenki.)

prison break
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr103141121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása