2009.09.01. 13:13 teddike

Az évad híre: Zooey és Summer Glau

Címkék: sorozat bones dollhouse 2009 2010

Na nem az a hír, hogy Zooey Deschanel és Summer Glau  összejöttek, hanem az, hogy mindkettőjük szerepelni fog két kedvenc sorozatunkban. Az is igaz, hogy az "évad híre" kifejezés eléggé szubjektív dolog, mindenki döntse el magának, hogy a következő két hír mennyire nagy:

Először kezdeném ott, hogy az ötödik évadra úgy néz ki, hogy a Emily  Deschanel mellé sikerült leszerződtetni, egy rész erejéig a testvérét Zooey-t is. A nyári nagy Bones dara után ez egy nagyon jó hír, főleg azért is, mert Zooey az egyik kedvencem/kedvencünk. Aki esetleg a sorozatról szeretne olvasni, az erre megteheti: harmadik évad, negyedik évad!

summer glau zooey and emily deschanel

A másik hír, amiről már hónapok óta beszéltek pletyka szinten, Summer Glau-t sikerült leszerződtetni a Dollhouse második évadába. Igaz csak pár rész erejéig kezdetben, de remélhetőleg tovább is maradni fog (illetve maradhat). A Sarah Connor után, amit mellesleg nagyon jól fejeztek be, Summer Glau újabb munkát kapott, és csak reménykedni tudunk, hogy a robotos mozgás és viselkedés helyett most egy sokkal érzőbb karaktert fog alakítani. Igazából azt se bánnánk, ha Echo-t kinyírná, és átvenné a helyét a Babaházba, de ne álmodjuk azért nagyokat. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr573141417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_104632 2009.09.01. 13:54:16

A Dr. Csontban én eléggé le vagyok maradva, így ezt passzolom, de Summer-nek nagyon örülök.

Amaque 2009.10.12. 08:39:16

Hát én nem igazán szeretem ezt a sorozatot, de amelyikben Summer benne lesz azt tuti megnézem.
süti beállítások módosítása