2009.09.02. 23:15 teddike

Moziajánló: Szeptember

Címkék: film 2009 moziajanlo

Augusztus lezárása után már csak egy dolgunk maradt, hogy megismerjük azokat a filmeket, amik szeptemberben vezethetnek minket a mozikba. Itt az ősz, és visszaveszünk a tempóból, legalábbis ezt gondolhatnánk, de ettől még több film is érkezik, ami nagy érdeklődésre tarthat számot. Természetesen a nyárra jellemző nagy bevételek nem fognak érkezni, de meglepetések lehetnek.

Az első hétvégén (szeptember 4) a vígjáték és az akciók szerelmesei találhatnak kedvükre való szórakozást. A legtöbb moziban a Gamer fog bemutatkozni, melynek főszereplője Gerard Butler, de mellette több ismert sorozatos arc is feltűnik majd, többek között "Dexter" és "Peter" is. A könnyed szórakozás kedvelői az All About Steve-re ülhetnek be. Amiben viszont a nyár két nagy meglepetés filmjének főszereplője kerül egy vászonra. Bradley Cooper a Másnaposok nagy sikere után, Sandra Bullock a Proposal hasonlóan hangos fogadtatása után közösen hódíthatják meg a listákat. Mellettük érkezik még az Extract, amiben szintén ismert arcok fognak arra törekedni, hogy nagyokat nevessünk: Ben Affleck, Jason Bateman és Mila Kunis.

gamer movie poster all about steve movie poster whiteout movie poster jennfers body movie poster

A hónap közepén (szeptember 11) átfordulunk kicsit az animáció, dráma és thriller vonalára. Érkezik Tyler Perry új filmje, ami az amerikai közönségnek biztos nagy örömet fog okozni, mi csendben elmegyünk mellette. Viszont bemutatják a 9-et (animációs film), ami nagyon ígéretesnek néz ki. Visszatér a vászonra Kate Beckinsale a Whiteout-al, illetve jön egy horror is (mert még nem unjuk őket) a Sorority Row.

Szeptember második felébe fordulva (szeptember 18) ismét több ismert név törekszik majd arra, hogy mihamarabb (jobb esetben) elmehessünk a mozikba, vagy (rosszabb esetben) letölthessük dvd-n kölcsönkérjük őket. Sorban haladva jön az Informant, amiben Matt Damon mindent vinni fog, legalábbis ha az eddig látott anyagoknak hinni lehet. Mellette visszatér a vászonra Megan Fox is, hogy esetleg többet színészkedjen, mint azt tette a nyáron a robotok mellett, érkezik a Jennifer's Body, melyben csak iskolás srácokat fog felfalni. Szót kíván illetve érdemel Jennifer Aniston és Aaron Eckhart közös filmje, a Love Happens, amely egy komolyabb romantikus filmnek néz ki így elsőre. 

the informant movie poster surrogates move poster district 9 movie poster the final destination movie poster

A hónap végére (szeptember 25) is marad még jónak ígérkező film. Legalábbis Bruce Willis-t mindig tárt karokkal fogadjuk, így a Surrogates is fog kapni egy esélyt. Emellett bemutatásra kerül még a Pool Boys, amiről eddig semmit nem tudok (illetve még nem néztem utána), és a Pandorum, Dennis Quaid főszereplésével. 

Evezzünk át egy rövid ideig kis hazánkba is, és nézzük, hogy nálunk milyen filmek kerülnek a vászonra. Első hétvégén, rögtön ezen a héten érkezik a Hajsza a föld alatt, Denzel Washington és John Travolta főszereplésével. Következő hétvégén a 3D mozikat lesz majd érdemes felkeresni, érkezik hozzánk is a Final Destination. A hónap végére marad három film is, de elsőnek mindenkinek a District 9-t javasolom bepróbálásra.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543141421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_6399 2009.09.03. 07:46:28

már nagyon várom! A District 9-ről nagyonnagyon jókat hallottam.

Ismeretlen_123146 2009.09.03. 09:05:40

Én láttam már, az oldalamon írtam is róla egy rövidke bejegyzést. Döbbenetes, más, nem tipikus amerikai "űrlényes", nem egykönnyen feledhető alkotás. Feltétlen ajánlom mindenkinek.
süti beállítások módosítása