2009.11.11. 19:56 teddike

Kaszálgat az ABC: Eastwick, Hank

Címkék: sorozat hank 2009 2010 the forgotten eastwick

Az ABC háza táján is elindultak dolgozni a földmunkások, aminek meg is lett az eredménye. Igazából egyik hír sem meglepő, mégis szomorúság önthet el bennünket, hiszen az Eastwick-től szerintem sokan többet vártak. Viszont 13 rész után lekerül a képernyőről, és ami talán még ennél is rosszabb hír, hogy a sorozat nem lesz lezárva. A stáb a hírt a 13. rész forgatása közben kapta, ennek megfelelően nem biztos, hogy átalakították a történet végét. Levegőben fog ez lógni rendesen. Ettől függetlenül mind a 13 részt levetíti majd az ABC.

A legkevésbé meglepő kasza, és nem is értem miért vártak eddig, az a Hank-et illeti. Már az első rész után látni lehetett, hogy nem sok van ebben, ráadásul a nézettség sem volt a legjobb. A szerdai blokk leggyengébben teljesítő szitkomja volt. Hank tehát élt, legjobb esetben 13 részt.

eastwick

Nem kell azért mindenkinek sírnia. Forgotten rajongók kezeket fel! Igen, na Te, ott a sarokban, tudom, hogy teljesen egyedül vagy, de van egy jó hírem. A 13 részhez kapott még ötöt az első évadra. De azért nem kell pezsgőt bontani, második évad nem lesz ebből, de az ABC-nek döntenie kellett, és az összes 10 órás programját nem törölhette. 

Ha már 10 óra, akkor a Private Practice helye biztos, hiszen a Grey's Anatomy miatt nem fogják törölni, már csak azért sem, mert a crossoverek miatt olykor nagyon magas nézettsége van ennek is. Ezzel a csütörtököt ki is lőttük. Kedden marad a Forgotten, ami még mindig pocsék számokat hoz azért, de jobbat mint az Eastwick, amely szerda estéről kerül majd ki. Hétfőn meg ugye ott van Castle, akit/amit nem szabd bántani, legalábbis ne próbálják meg, mert körmös lesz mindegyik magasabb beosztású fejesnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr363141700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása