2009.11.12. 08:03 teddike

Moziajánló: November

Címkék: film 2009 moziajanlo

Szerencsére nem maradtam le annyira heti bemutatókkal, mint korábban, így most kicsit nyugodtabban, és hosszabban beszélhetünk a bemutatókról. Főleg, hogy több "nagyágyú" is lesz. Igaz az első héten már átestünk, de egy kicsit pillantsunk vissza, legalább erre a linkre kattintva

A második héten (november 13) egy régóta várt film fog bemutatkozni. 2012 premier, amit gondolom sokan várunk, de az előzetes vélemények nem a legjobbak. Ráadásul a Rotten 50% alatti értékelése sem biztat túlságosan. De (gondolom) ha agyunkat kikapcsoljuk, jó szórakozás lehet ez még. A katasztrófa mellett, az amerikai közönség egy másik süllyedő hajóra is befizethet a The Boat That Rocked náluk Pirate Radio címmel még csak most kerül bemutatásra. 

2012 boat that rocked pirate radio twilight new moon fantastic mr. fox

A harmadik héten (november 20) a Planet 51 és a The Blind Side csak asszisztálni fog a The Twilight Saga: New Moon előtt. Na persze szigorúan csak a bevételekre gondolok itt. A nagyobb bemutatók mellett, amennyiben jól látom, akkor több film is bemutatkozik, jóval kevesebb moziban, nem feltétlenül, de eléggé valószínű, az Oscar jelölés feltételeinek teljesítése miatt. Itt most első sorban a The Fantastic Mr. Fox-ra gondoltam. Ami bekerült a legjobb animációs filmek bő kalapjába.

A hónap végén jön a Ninja Assassin, ami mindenképpen érdekel. Látva a bemutatót, és az azóta megjelenő képeket, véres szórakozás lesz ez. Persze mehetünk röhögni is, hiszen John Travolta-val jön az Old Dogs. Kár, hogy a "badass rosszfiú" karakter jobban áll már neki. Illetve jönni fog még a The Road Viggo Mortensen-el (Oscar jelölés?), a Me and Orson Welles és a The Princess and the Frog. 

ninja assassin me and orson welles princess and the frog the road movie poster

Nálunk egy kicsit más a helyzet, de vannak átfedések azért. Az első hétvégét az elején mutatott linken megnézhetitek. Ezen a héten nálunk is a 2012 lesz a nagy dobás. Illetve a Sunshine Cleaning is moziba kerül, érdekelne, hogy hányan mennek majd el erre a filmre. A következő héten, csütörtökön (november 19) nálunk is bemutatkozik a Paranormal Activity, illetve rá egy napra, tehát pénteken, a világpremierrel együtt, mi is nézhetjük a Twilight folytatását, a New Moon-t. A hónap végére pedig három komolyabb film is marad: Astro Boy, Az informátor! és a Zombieland.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803141703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása