2009.11.18. 13:27 teddike

Nap képe(i): Californication

Címkék: sorozat californication 2009 2010

Gondolkoztatok már azon, milyen lehet Hank Moody egy átlagos napja? Mutatok nektek most három képet, amiből ez kiderült. 16 vagy 18 felett ajánlott, de egyébként sem dugom el. Nem mellesleg a harmadik évad nagyon jó, és nem ezek miatta képek miatt:

californication season 3

californication season 3

californication season 3
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463141720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsabito 2009.11.19. 12:43:03

Fél óra tömény röhögés volt :D majdnem lefordultam a székről párszor. Hihetetlen amit az írók képesek összehozni, és ahogy ezeket David Duchovny képes eljátszani. Van minden benne ami kell, szex, poénok, kínos helyzetek, jó beszólások, és még elgondolkodtatóbb lélekhez szóló részek is. Minduntalan meglep Becka olykor-olykor előjövő, mélyebb énje, amitől úgy tűnik, mintha ő nevelné Hank-et. Külön tetszik, hogy a poénokat nem csak Hank "szájába adják". Gondolok itt Runkle-ra. Tetszett az a kis geg, hogy megint szóba került Hank ellopott sikerregénye. Számomra ezt a részt egyetlen aprósággal lehetett volna még, ha valamikor Runkle hálószobabeli ténykedése alatt megjelenik Colliny, és a híres kilépőjét kicsit kicsavarva megszólal: "Colliny in!" és beszáll a buliba :P De enélkül is szerintem ez volt a sorozat eddigi legjobb része.

Dave 2009.11.20. 09:16:59

Ez a rész hihetetlen jó volt! Az írók nagyon jól megírták ezt a részt (is), le a kalappal előttük. Szerény vélemény szerint nem ez a legjobb rész eddig, hanem az a rész amikor Hank felírja a táblára a FUCK szót:))) Csak engem idegesít Becka hangja? Elmondja faarccal és monoton /idegesítő/ hangjával a mondandóját és ennyi... Nagyon kikészít a csaj!

Tsabito 2009.11.20. 10:46:29

Jah, a hangja engem is idegesít, pláne, ha kiabál... de attól még a szöveg amit neki írtak nagyon helyén volt. Amúgy igazad van, az a rész is nagyon jó volt, de hát ezért vagyunk indivídumok, szubjektív a véleményünk. Nekem ez a tömörsége miatt tetszett kicsit jobban, hogy az egész egy reggel alatt történt :)

Dave 2009.11.20. 15:14:11

A két részt tényleg egy hajszál választja el egymástól:) Kicsit vívódtam a rangsoroláskor, de ezt dobta a gép. :P A csajszinak tényleg jó a szövege de a hangja... ááááááááá:)
süti beállítások módosítása